lutfen bi bakarmisiniz! vajinusmus icin dr suleyman eserdagmi yoksa dr murat ulusoymu

hlyklm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
46
12
Arkadaslar bu doktorlarda tedavi olanlar gorusmeye gidenler lutfen yardimci olurmusunuz.tedavileri hakkinda bilgi verebilirmisinz.

Gitmeden de kendin de yapabilirsin. Çoğu kişi kendi yendi. Ama ikisi de iyi doktorlar diye duydum.

Evet tatlim biliyorum bende yasamistim arkadasim icin sordum cok destek oldum ama olmadi sonucta bende doktor olmadigim icin bi yere kadar. Tedavi olmaya karar verdi artik

Evet tatlim biliyorum bende yasamistim arkadasim icin sordum cok destek oldum ama olmadi sonucta bende doktor olmadigim icin bi yere kadar. Tedavi olmaya karar verdi artik
Çok pahalı bi de. Hangi ilde tıp fakültelerinde bunun poliklinigi var oralarda yardımcı oluyolar

Cok pahali gercektende ama iste belli bi isim yapmislar ya zaman ve para kaybetmeden kesin cozmek istio iste

Arkadaslar bu doktorlarda tedavi olanlar gorusmeye gidenler lutfen yardimci olurmusunuz.tedavileri hakkinda bilgi verebilirmisinz.
Merhaba ben Hera kliniğe yani Süleyman eserdağ ve eşi Şenay eserdağa gittim 6,5 yıllık sorunumdan 3 günde kurtuldum kesinlikle tavsiye ederim bu konu ile ilgili benim yazdıklarımı okursanız neden tavsiye ettiğimi daha iyi anlayacaksınızdır. İçiniz rahat bir şekilde gidin ve bu yükten kurtulun derim

X