• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi bakarmısınız:(:(

emolitta33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
15
0
86
Adana
slm öncelikle arkadaşlar ben sezeryanla dogum yaptım tam dikişlerimin altında agrılı nohut büyüklügünde bi sivilce çıktı şimdilerde soyuluyor tam o geçiyor die sevinirken hemen altında bugün sabah aynından 3 tane kadar yanyana içi beyazımsı bi kabartılar var ve pantolonum çamaşırım degdikçe fena bi agrı oluor bebegim var kucagıma alamıorum aynı zamanda çalışıyorum dr a gidemiorum allah aşkına bu nedir şimdi bi aydınlatırmısınız illaki dra gidicemde şu aralar mümkün diil aynı problemi yaşayan lar bilgilendirirseniz bi içim ferahlicak ve regl im şu anda bu yüzdende gidemiorum dr acaba regl lemi baglantılı yoksa dikişlerimlemi yoksa başka bişeyle mi??

canım ben henüz doğum yapmadım..
doğum sonrası olacak birşeydir belki ama..
fazla gecikmeden git doktora bence..
önemli birşey olabilir belki..
sezeryanla ilgili olabilir..
sonradan daha çok üzülme canım izin al git bir an önce..
geçmiş olsun..

ya bazen amelyatlarda küçücük bi iplik parçası kalabiliyor. o da iltihap yapıor. ateş ve ağrı varsa öle bişeydir. mutlaka doktora gitmen gerek.

canım yenimi yaptın doğumu...banyo yaparken enfeksiyon kapmış olabilirsin....sivilce gibi irinin çıkması lazım bence biran önce bi doktora git ....ama içini ferah tut hiçbişey olmaz...........

Back
X