adeti gecmesi degil onemli olan iliski uzerinden 42gun gecmis. Gebelik olsa 7 8 haftalik olmasi gerekmez miydi:))Hanımlar merhaba,
Küçük bir genç kızken açtığım 10 yıllık Kk üyeliğime yine sizlere danışmak için geri döndüm.
Çok karışık anlatmamaya dikkat ederek durumu izah edeyim. 2 Aralık’ta regl oldum. Ardından 11 aralıkta şüpheli ilişkim oldu(ilişki denemez bile yakınlaşma diyelim). Daha sonra hiç beklenmedik şekilde 18 aralıkta tekrar regl oldum.
Adet günlerim çok düzenlidir. Senelerdir kaydederim günlerimi bugüne kadar en fazla 42 gün kadar gecikme harici 28-29 günde olurum.
İlişkinin üzerinden geçen 42 gün, regl üzerinden geçen 37. Günde doktora gittim regl olamama şikayetiyle.
Ultrasona girdim kan testi hormon testi hepsini oldum. Bir sorun olmadığını söyledi. Beta hcg 1.20 bu arada. Tarlusal kullanmamı önerdi ilaca da başladım.
Benim sorum adetin 1 hafta gecikmesiyle beta 1.20de kalmazdı değil mi? Daha yüksek çıkardı?
İçimi rahat tutmalı mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Bazı internet sitelerinde hamile olmayan kadında beta hcg 0 veya 0a yakın değerlerdir diye bir şey okuyup 1.20 çıkınca endişelendim biraz. Hiç adet düzensizliği de yaşamam ben niye böyle oldu kiadeti gecmesi degil onemli olan iliski uzerinden 42gun gecmis. Gebelik olsa 7 8 haftalik olmasi gerekmez miydi:))
Çok teşekkür ederim 2 çıktığını paylaştığınız için. Yıllarca günü gününe adet görüp yakınlaşmanın olduğu ay gecikince çok tedirgin etti beni5 ve üstü gebeliktir benim gebe olmadığım zamanlarda 2 çıkıyordu. Ultrasona girmişsiniz gebe olsanız belli olmamasının imkanı yok.
stress:) bhcg 1.20 den dusuk yazio bile olabilir senin sonuclarda. 1.20 de olsa 5 ten asagisi negattif. Ama 3 4 falan ciksa da artar belki desek. Herkesin geciktigi donem olur robot degiliz sonucta.Bazı internet sitelerinde hamile olmayan kadında beta hcg 0 veya 0a yakın değerlerdir diye bir şey okuyup 1.20 çıkınca endişelendim biraz. Hiç adet düzensizliği de yaşamam ben niye böyle oldu ki
Dört gözle bekliyorum artık regl olmayı olsa bir dert olmayınca da dert :)stress:) bhcg 1.20 den dusuk yazio bile olabilir senin sonuclarda. 1.20 de olsa 5 ten asagisi negattif. Ama 3 4 falan ciksa da artar belki desek. Herkesin geciktigi donem olur robot degiliz sonucta.
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence5 ve üstü gebeliktir benim gebe olmadığım zamanlarda 2 çıkıyordu. Ultrasona girmişsiniz gebe olsanız belli olmamasının imkanı yok.
Canım 48 gün çok uzun bi süre yanlışlık olacağını sanmıyorum kanda çıkardı.Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
Benim de 44. Gündü kan testi yaptırdığım 1.20 çıktıCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
Benim de 44. Gündü kan testi yaptırdığım 1.20 çıktı
Hamile değilsiniz rahat olunHanımlar merhaba,
Küçük bir genç kızken açtığım 10 yıllık Kk üyeliğime yine sizlere danışmak için geri döndüm.
Çok karışık anlatmamaya dikkat ederek durumu izah edeyim. 2 Aralık’ta regl oldum. Ardından 11 aralıkta şüpheli ilişkim oldu(ilişki denemez bile yakınlaşma diyelim). Daha sonra hiç beklenmedik şekilde 18 aralıkta tekrar regl oldum.
Adet günlerim çok düzenlidir. Senelerdir kaydederim günlerimi bugüne kadar en fazla 42 gün kadar gecikme harici 28-29 günde olurum.
İlişkinin üzerinden geçen 42 gün, regl üzerinden geçen 37. Günde doktora gittim regl olamama şikayetiyle.
Ultrasona girdim kan testi hormon testi hepsini oldum. Bir sorun olmadığını söyledi. Beta hcg 1.20 bu arada. Tarlusal kullanmamı önerdi ilaca da başladım.
Benim sorum adetin 1 hafta gecikmesiyle beta 1.20de kalmazdı değil mi? Daha yüksek çıkardı?
İçimi rahat tutmalı mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Hayır fakat hala regl olamadımEe peki gebelik varmiydi sonradan çıktı mı ?
Çok teşekkür ederim içim rahatlıyor böyle şeyler okuyunca hala regl olamadım da çünküHamile değilsiniz rahat olun
İlaç bittikten kaç gün sonra adet oldunuz?Bende olmuyordum hastaneye gitt doktor tarlusal yazdı ve adet oldum sen de bı git istersen ama ben hâlâ hamilelik var mı yok mu piskolojisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?