Lutfen bi bakar misiniz?..

• Konu Sahibi Konu Sahibi pyske
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pyske

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
44
5
86
İstanbul
Merhabalar size bir şey sormak istiyorum. Lise mezunu olarak iskur a kayıt olduğumuz da hangi isler i bulabiliriz acaba?. Bir de sigortasiz çalışmamıza izin verirler mi acaba?..

Merhabalar size bir şey sormak istiyorum. Lise mezunu olarak iskur a kayıt olduğumuz da hangi isler i bulabiliriz acaba?. Bir de sigortasiz çalışmamıza izin verirler mi acaba?..
Üretim , büro elemanı , sekreterlik , v.b eğer vasıfsızsanız sizi genelde üretim gibi işlere yönlendirirler.Ayrıca sigorta şartı var izin verilmez , sigortasız çalıştırmanın cezası 35bin TL den başlamaktadır.Bilgilerinize.

Hımm anladim teşekkür ederim çok sağ olun. Benim icin en iyisi; büro elemanı, sekreterlik o zaman sanırım. Öyle değil mi?..

Hımm anladim teşekkür ederim çok sağ olun. Benim icin en iyisi; büro elemanı, sekreterlik o zaman sanırım. Öyle değil mi?..
yani öyle tabi ama işkura bunu belirtmeniz gerekiyor , yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa buradan yazın çekinmeyin lütfen.

Cok teşekkür ederim sağ olun, şimdilik bu kadar yeterli. Meslek kursları oluyormuş, sekreterlik büro yönetimi, bunlar içinde vardır değil mi kurslar?. Siz calisiyor musunuz?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…