• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi bakın

takintiliii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
17
0
6
34
Kahramanmaraş
15yasindayim bi kac ay sonra 16olcam boyum 170 ergenlige 11 yaslarımda girmiştim? sanırım 12 yasımdan beri uzamıyorum ya da cok cok az Boyum uzar mı önerileriniz var mi, tanıdıklarınızdan gördünüz mü bu tip şeyler? Çözümü var mı boyum az değil ama bi kaç santim daha uzamazmı ki

15yasindayim bi kac ay sonra 16olcam boyum 170 ergenlige 11 yaslarımda girmiştim? sanırım 12 yasımdan beri uzamıyorum ya da cok cok az Boyum uzar mı önerileriniz var mi, tanıdıklarınızdan gördünüz mü bu tip şeyler? Çözümü var mı boyum az değil ama bi kaç santim daha uzamazmı ki

Boyun 1.70 ve dahada uzar mı diyosun isimdende belli olduğu gibi takıntılısın anladık uzamaz gülüm maalesef ben baskete bile gittim yok yani oluru yok sen bence şükretmeye başla ben 22 yaşındayım boyum 1. 47 fazla takmıyorum artık uzasa benim boyum uzarı yani kes ümidi ve anne babanın boyu kaç ? ufak bir hesap yapabilirim sana en fazla ne kadar uzar diye...

Back
X