- 1 Haziran 2019
- 97
- 23
-
- Konu Sahibi Sibel19901907
Sakin ol hemen panikleme ingistramda anne sütü doktoru var takip ettin mutlaka sagdigin süte çok bakma benim 30cl bile çıkmazdı ama ayda 1300gr alırdı bebek mamayı teke düşürün bol bol emzirinMerhaba hanımlar ben artık ne yapacağım şaşırdım günlerdir Ağlıyorum sitrese giriyorum bana ne olur bir yol gösterin bebeğim 1,5 aylık doktor ilk başta yoğun bakımda kaldığı için bir hafta mama takviyesi de istedi çünkü biraz iştahlı olduğunu söyledi eve geldiğimiz den beri ben hem emzirmeye çalışıyorum hem kalanını sağıyorum hem mama takviyesi yapıyorum çünkü doymuyor son zamanlarda yine dediğim gibi ezmiyorum yarım saat kalanını sağıp veriyorum en sonunda çok durmazsa 2 0. 30 cc mama veriyorum günde üç ya da dört kereAma en son 1 hafta zarfında belki 300 400 gram almış bu beni korkutuyor sadece anne sütüyle alsa korkmam ama mamadan alıp obezite olup kalıcı olmasından çok korkuyorum. Ağladım resmen tekrar mama Verirken benim sütüm de 60 70 cc ye geçmiyor emdirdikçe gelir demeyin 1,5 aydır zaten bunu yapıyorum yıldım hem emzirmeye çalış hem sağ mamayı kesmeye çalışıyorum ama dediğim gibi uyumuyor yani onu yemeden uyumuyor zehir ediyor bize günü siz böyle bi şey yaşadınız mı
mesela şöle oldu bi mememi emmiş öbürüne göre biraz fazla sonra sağınca diğer öbüründen süt geldi fazla onu pek emmemiş ama uyudu öyle bu kalanı da uyandırıp tekrar versem mi yoksa uyanınca kendimi versem böyle de bi memeyi emdi ama aç gibi yatıyor geldi vicdan yaptımSakin ol hemen panikleme ingistramda anne sütü doktoru var takip ettin mutlaka sagdigin süte çok bakma benim 30cl bile çıkmazdı ama ayda 1300gr alırdı bebek mamayı teke düşürün bol bol emzirin
Doğru diyorsunuz ilk bebeğim o yüzden bocalıyorum malesefUyandırmayin Allah aşkına. Uyusun çocuk. 2 saati geçerse teklif edersiniz. Çok kafayı takıp bu günleri zehir etmeyin ne olur. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra kafaniz rahat olsun. Her kafadan bi ses çıkar şimdi. Şunu ye bunu ye.
Uyusun uyansın veririsiniz doyuyordur merak etmeyin bende doymaz sanirimdim ay sonu tartıda anlardım takılmayın sütünüz yetiyordurmesela şöle oldu bi mememi emmiş öbürüne göre biraz fazla sonra sağınca diğer öbüründen süt geldi fazla onu pek emmemiş ama uyudu öyle bu kalanı da uyandırıp tekrar versem mi yoksa uyanınca kendimi versem böyle de bi memeyi emdi ama aç gibi yatıyor geldi vicdan yaptım