Lütfen benim için çok önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eylulum11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
7
0
1
29
Mübarek Ramazan ayı için erzak kolisi yapan gönderen yerler var mı😞yavrularım var dardayiz.Allah rızası için yardımcı olabilecek birileri olur mu

Belediyeyi, çevrenizdeki siyasi partileri ziyaret edip talep edebilirsiniz. Yaşadığınız yerin muhtarına da gidip fikir alabilirsiniz. Iletisim adresinizi bırakırsanız bi yardım gelirse size yönlendirebilirler belki.
Allah yardımcınız olsun :(

Kac gündür uydurma konular var burada,bu arkadas da yeni üye bilemedim.Gercekten ihtiyaciniz varsa muhtarliktan yardim talep ederseniz yardimci olurlar en kolayi iftar cadirlari var.

İnanın ki gittim belediyeye 😞ihtiyacım olmasa yazmam yazmak da çok zor bı durum benim için😞

İnanın ki gittim belediyeye 😞ihtiyacım olmasa yazmam yazmak da çok zor bı durum benim için😞
Allah yardımcınız olsun lakin buradan yardımcı olamayız maalesef.
Kaymakamlığın sosyal yardımlaşmasına gitmelisiniz, bir de oturduğunuz ilçenin belediyesini kim yönetiyorsa o yönetimin ilçedeki kadın kollarıyla irtibata geçin, kadın kollarından nispeten daha hızlı reaksiyon alırsınız.

Yine de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun🤲Siz de haklısınız tabi ki kusuruma bakmayın nolur dönüş alamdim hiç yazmak istedim😞
Allah yardımcınız olsun lakin buradan yardımcı olamayız maalesef.
Kaymakamlığın sosyal yardımlaşmasına gitmelisiniz, bir de oturduğunuz ilçenin belediyesini kim yönetiyorsa o yönetimin ilçedeki kadın kollarıyla irtibata geçin, kadın kollarından nispeten daha hızlı reaksiyon alırsınız.

Verilecek bir kutu erzakla olacak iş değil ki günü kurtarırsınız anca,daha kalıcı çözümler bulmak lazım, kaç yavrunuz var, baba yok mu aile büyükleri falan, hiç ayrıntı da vermemişsiniz ki.

Yine de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun🤲Siz de haklısınız tabi ki kusuruma bakmayın nolur dönüş alamdim hiç yazmak istedim😞
Allah hepimizden razı olsun🙏 durumunuzu anlıyorum lakin dediğim gibi buradan yardımcı olamayız, sadece yönlendirme yapabiliriz.
Dediğim gibi siz ilçe yönetimin kadın kollarına ulaşmaya çalışın, kadın kolları gıda, eşya vb ihtiyaçlarda direkt kendileri belediyeden talepte bulunduklarından size daha çabuk yardımları olabilir.
İlçenizde belediyenin aşevi var mı onu da bir araştırın, aşevinden de yararlanırsınız.

Allah hepimizden razı olsun🙏 durumunuzu anlıyorum lakin dediğim gibi buradan yardımcı olamayız, sadece yönlendirme yapabiliriz.
Dediğim gibi siz ilçe yönetimin kadın kollarına ulaşmaya çalışın, kadın kolları gıda, eşya vb ihtiyaçlarda direkt kendileri belediyeden talepte bulunduklarından size daha çabuk yardımları olabilir.
İlçenizde belediyenin aşevi var mı onu da bir araştırın, aşevinden de yararlanırsınız.
Anlıyorum gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim.🙏Kucuk bir ilde yaşıyoruz. Yine de ulaşmaya çalışacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back