Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar siteyi hep takip ediyorum ama ilk yazışım bu...
Ben İstanbulda yaşıyorum ama trabzona gelin gidiyorum temmuzda nasip olursa. Sıkıntım beyaz eşyalarımla ilgi. Beyaz eşyalarımın hepsini inox aldım yanlızca çamaşır makinem dışında. Onu da mutfak dolabının kapakları vardı çamaşır makinesini koyunca kapanacaktı görünmeyecekti bu yüzden beyaz aldım. Yarın öbür gün başka bir evde olurum ya da kendi evim olursa banyoya da atabilirim düşüncesiyle beyaz tercih ettim. Gel gelelim makine dolabın içine tam sığmış ama bu seferde kapakları kapanmadığı için çıkartmışlar kapağını. Tabi diğerleri inox çamaşır makinesi beyaz olunca sırıtmış nişanlım telefonda öyle diyor :) Ben orda olsaydım tabi hemen değiştirirdim baktım o şekilde sığmıyor adamlar çalıştırmış gitmiş üstelik makineyi geride almazlar değil mi?
Peki mutfak dolağlarım akçaağaç gibi açık tonda perdelerimi de kırık beyaz gibi diktirdim halılarımda kahveli kremli yani kırık beyaz örtü diktirsem nasıl olur sizce nolur moral verin çok canım sıkıldı. Uzaktayım birde herşeye tanık da olamıyorum bu durum çok canımı sıktı. Örtü diktirsem mutfakta şık durur mu nolur arkadaşlar bir fikir verin
amin çok saol canım ya. Uzakta olmak gerçekten çok kötü göremiyorum sadece duyuyorum. Evimi gittim gördüm eşyalarımı orada beğendim ama şimdi yerleşirken göremiyorum. Örtü basit durmaz inşallah nasıl olur bilmem diğer arkadaşlardan da yorum ve destek bekliyorum. şık bişey diktireyim bari diyorum. Siz siz olun ne alırsanız takım alın benim düştüğüm hataya düşmeyin çok canımı sıktı sinek küçük ama mide bulandırır işte :)
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar siteyi hep takip ediyorum ama ilk yazışım bu...
Ben İstanbulda yaşıyorum ama trabzona gelin gidiyorum temmuzda nasip olursa. Sıkıntım beyaz eşyalarımla ilgi. Beyaz eşyalarımın hepsini inox aldım yanlızca çamaşır makinem dışında. Onu da mutfak dolabının kapakları vardı çamaşır makinesini koyunca kapanacaktı görünmeyecekti bu yüzden beyaz aldım. Yarın öbür gün başka bir evde olurum ya da kendi evim olursa banyoya da atabilirim düşüncesiyle beyaz tercih ettim. Gel gelelim makine dolabın içine tam sığmış ama bu seferde kapakları kapanmadığı için çıkartmışlar kapağını. Tabi diğerleri inox çamaşır makinesi beyaz olunca sırıtmış nişanlım telefonda öyle diyor :) Ben orda olsaydım tabi hemen değiştirirdim baktım o şekilde sığmıyor adamlar çalıştırmış gitmiş üstelik makineyi geride almazlar değil mi?
Peki mutfak dolağlarım akçaağaç gibi açık tonda perdelerimi de kırık beyaz gibi diktirdim halılarımda kahveli kremli yani kırık beyaz örtü diktirsem nasıl olur sizce nolur moral verin çok canım sıkıldı. Uzaktayım birde herşeye tanık da olamıyorum bu durum çok canımı sıktı. Örtü diktirsem mutfakta şık durur mu nolur arkadaşlar bir fikir verin
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki herkes çok doğru yazmış bu da dertmi diye ama evlenmek üzere olunca her şey mükemmel olsun istiyorsun olmayınca da üzülüyorsun ama arkadaşlar çok güzel fikir vermiş örtü falan diye her şey yoluna girer merak etme sen şimdi uzaktasın göremiyosun diye bu kadar endişelisin evine girince halledersin sen
canım benim ya beni anladığını ifade etmen bile çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim. Aynen öyle uzakta olunca çok köü gerçekten aklım fikrim hep orada. İnşallah çok kötü durmaz örtüyle.
Birde arkadaşlar duyan var mı aranızda internette araştırırken gördüm beyaz eşyaları griye boyayan spot cila boyaları varmış inox görünümü veriorlarmış falan bu gerçek mi inanamadım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?