- 20 Mart 2007
- 901
- 1
- Konu Sahibi princess.17
benim sevdiğim bir çocuk var. . ona onu sevdiğimi soylediğinde bende seni hala çok seviyorum dedi çıktığı kızdan ayrıldı sonra bana karşı tutumu değişti çıkmadık zorla beni sevmediğini dedirttim ona.Neyse sonra o kızlada çıkmadı benle geçenlerde knştk bana çok sıcak davrandı benle knşmak ister gibi hali vardı sürekli yazıodu alakasız bile olsa soyluyodu bana konu olsun die bişiler desem sorguluyodu en sonunda benim bi kankam var ona aşkom derim onla knşirkende fatmadan için aşkom dmiştm oda benm savuncak avuncak bi aşkım bile yok dedi bende ağız arıo die benmde yok nola avunuyorm falan dedim anlaıycanız çok ilgiliydi . . az önce yengesiyle knştm o kızla çıktıklarını soyledi şok oldum çok üüldüm ama bana sevdiğim çocuk 2 gün öncesine kadar çıkmıyorum demişti sana oyle diolardır dedi yengesi samet şıpsevdidir her kıa aynı şeyi hisseder dedi bilmiyorum o mu yanlış tanıyo ben mi ama umudunu kes dedi şok oldum benim tanıdığım sameti analtmadı yani bana en çokta buna şaşırdım bana mı kendini yanlış tanıtıyo yoksa yengesinin dediği gibi birimi anlayamadım aynı zmandada son günlerde bana karşı çok yakın yengesinin çıkıyolar dediği kız da çıkmıyoruz dedi bana neye inancamı şaşırdım lütfen yardım edin naapmalıyım elimden hiç bişi gelmiyo senağlama