lütfen bayanlar acil yardım...

luz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
14
0
Merhaba herkese öncelikle... Forumda ilk yazım ve çok rahatsızlık duydugum bir durum hakkında yardım almak için yazıyorum...
Uzun zamandır vajinal akıntı şikayetim var... Bir kaç kere doktora gittim... En son gittiğimde de antibiyotik verdi doktor. Kullandım ve ikinci gunden sonra tamamen kesildi . Çok sevindim fakat maalesef iki gun sonra ilacı daha kullanırken tekrar başladı. Bazen gerçekten rahatsız edecek derecede geliyor ve çoğu zaman renksiz fakat kokulu... Yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen en kısa zamanda yanıt bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

canım sadece antibiyotikle olacak bişey değil demek ki. doktora işe yaramadığını ve daha detaylı incelenmesini istediğini söyle, büyük ihtimalle mantar. kesinlikle genital bölgeni sabunla yıkama, orası için uygun eczanede satılan jeller var onlarla yıka. iç çamaşırını g-streng falan kullanma pamuklu külotardan edin. %100 pamuk günlük pedler var onlardan kullan çok iyi geliyor. bende mantar geçirdim, dr. üç çeşit ilaç verdi, fitil, krem ve antibiyotik sanıyorum 1 hafta kullanacağım bir ilaç verdi. çok iyi geldi şükür. şimdi tekrar olacak diye aklım çıkıyor. ha bu arada ben bu ilaçları kullanır kullanmaz düzelme olmadı hatta üzüldüm geçmedi diye ama zamanla geçti. senin de öyle olabilir geçmiş olsun.

canım sadece antibiyotikle olacak bişey değil demek ki. doktora işe yaramadığını ve daha detaylı incelenmesini istediğini söyle, büyük ihtimalle mantar. kesinlikle genital bölgeni sabunla yıkama, orası için uygun eczanede satılan jeller var onlarla yıka. iç çamaşırını g-streng falan kullanma pamuklu külotardan edin. %100 pamuk günlük pedler var onlardan kullan çok iyi geliyor. bende mantar geçirdim, dr. üç çeşit ilaç verdi, fitil, krem ve antibiyotik sanıyorum 1 hafta kullanacağım bir ilaç verdi. çok iyi geldi şükür. şimdi tekrar olacak diye aklım çıkıyor. ha bu arada ben bu ilaçları kullanır kullanmaz düzelme olmadı hatta üzüldüm geçmedi diye ama zamanla geçti. senin de öyle olabilir geçmiş olsun.

Hımm haklısın evet ve hayat kalitesini gerçekten düşüren birşey... Öncesinde de kaç kere gittim insan bazen herhalde sonsuza kadar böyle yaşacağım diye düşünüyor :) çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar gideceğim artık.

X