Predictor marka yaptm 325₺Beklenen adet tarihinizde sabah konsantre ilk idrarla test yapınız ve lütfen artımed ya da days doctor olmasın
Bir yorumunuz var mı? Bu arada idrarım 5 saat tutmuştumBeklenen adet tarihinizde sabah konsantre ilk idrarla test yapınız ve lütfen artımed ya da days doctor olmasın
Üff çok pahalı awox ve prodoctor için iyi diyorlar tekrar alacaksanız o parayı vermeyin derim bu arada ben onda da yalancı pozitif gördüm ...Predictor marka yaptm 325₺
Bana var ama çok erken gibi geldi gerçi testler o kadar yıprattı ki bizi güvenemiyoruz püfBir yorumunuz var mı? Bu arada idrarım 5 saat tutmuştum
Yarın o dedğiniz markalardan alırım bakalımBana var ama çok erken gibi geldi gerçi testler o kadar yıprattı ki bizi güvenemiyoruz püf
İnternetten sipariş verin bence ben daha yeni awox verdim 3-4 güne gelir hem de adetinizi beklemiş olursunuz ben 5li sipariş ettimYarın o dedğiniz markalardan alırım bakalım
Şimdi. Versem ancak çarşamba elimde olur beklenen adet pazartesi ama neyse haklısınıx . Özel olmazsa Siz kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı?İnternetten sipariş verin bence ben daha yeni awox verdim 3-4 güne gelir hem de adetinizi beklemiş olursunuz ben 5li sipariş ettim
Hayır yok çocuğum benim de kaybım bar kalbi durdu tekrar doğal yollarla denemeye çalışıyoruz 5 yıldır 2 kayıp varŞimdi. Versem ancak çarşamba elimde olur beklenen adet pazartesi ama neyse haklısınıx . Özel olmazsa Siz kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı?
Herhangi belirtin var mı.çünlü teste göre negatifKızlar merhaba reglime üç gün var, bir haftadır kaşık agrilari çekiyorum. Bu akşam test yaptım ama kıl gibi çizgi çıktı 2 dakika içinde ama kamerada çok net görünmediği için efekt yapıp görsel ekliyorum. Kağıdı test kasetinin içinden çıkarttım. Arkasından flaş tuttuğunda pembe ince çizgi çok daha net görünüyordu. Siz hamilelik var mıdır boşuna kan vermek istemiyorum 1000 TL istiyorlar
Kız karısı göğüs ağrısıHerhangi belirtin var mı.çünlü teste göre negatif
Sdece kas grıaı ve göğüs mü.Kız karısı göğüs ağrısı
EvetSdece kas grıaı ve göğüs mü.
Kan testine nasıl 1000 istiyorlar nere orası kafayı yemişler sen pazartesi sağlık ocağında kan ver canım terslere çok güven olmuyorKızlar merhaba reglime üç gün var, bir haftadır kaşık agrilari çekiyorum. Bu akşam test yaptım ama kıl gibi çizgi çıktı 2 dakika içinde ama kamerada çok net görünmediği için efekt yapıp görsel ekliyorum. Kağıdı test kasetinin içinden çıkarttım. Arkasından flaş tuttuğunda pembe ince çizgi çok daha net görünüyordu. Siz hamilelik var mıdır boşuna kan vermek istemiyorum 1000 TL istiyorlar
Sağlık ocağındaki çalışanlar en son gittiğimde almadı eşimde özele götürdü 1000 ₺ neyse bekleyeceğim gelmezse adetim 1 hafta içinde tekrar test yapacağımKan testine nasıl 1000 istiyorlar nere orası kafayı yemişler sen pazartesi sağlık ocağında kan ver canım terslere çok güven olmuyor
Ay o Nası hastahane bi test için o para istenir mi. Sağlık ocağı mecbur yapmak zorunda doktora bir hafta gecikmem var beta baktıracağım deyin iyice herkes Ali kıran baş kesen olmuşSağlık ocağındaki çalışanlar en son gittiğimde almadı eşimde özele götürdü 1000 ₺ neyse bekleyeceğim gelmezse adetim 1 hafta içinde tekrar test yapacağım
Evet hemen bi tirplerdeler suratlar 5 karış “lolay gelsin merhaba “ diye selam ver kimse cevağ vermiyo neyse bekliorum adetim gelmezse tekrar test yaparımAy o Nası hastahane bi test için o para istenir mi. Sağlık ocağı mecbur yapmak zorunda doktora bir hafta gecikmem var beta baktıracağım deyin iyice herkes Ali kıran baş kesen olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?