Lutfen banada yardimci olun

bebegimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
281
0
66
İngiltere
Herkese merhabalar
27 aylik kizim var yurtdisinda yasiyoruz ve calismiyorum butun gunum kizimla evde geciyo haliyle yapicak hicbirsey yok disari cikilmior sadece guzel oldugunda cikariorum hava aldiriyorum fakat genellikle evdeyim ve cocukda sIKiliyo yapicak birsey olmadigindan surekli tv karsisinda cizgi film izliyo fakat ben suclu hisediyorum kendimi kapattigim zaman aglama krizine giriyor . hikaye kitaplari aldim yuzune bakmiyo ben okuyorum dinlemiyor bile , boyama kitabi aldim yirtiyor , oyun hamurlarina el bile suremiyor tiksiniyo sanirim ben bisiler yapiyorum ama ilgilenmiyo :-( legolarla en fazla 5 dk oynayip birakiyo bense renkleri , sayilari ogretmek icin oturtuyorum ama nafile hic dinlemiyo bile . Lutfen sizin onerebiliceniz bisiler varmi neler yapabilirim evin icinde guzelce oturup beni dinlesin , yaptigim seylerle ilgilensin? Bu arada hic oturan bi cocuk olmadi surekli hareket halinde dolayisiyla hic bi sekilde oturtupta birsey ogretemiyorum ve bu beni cok uzuyo yadimci olursaniz cok memnun olurum...

27 aylık, öyle kolay kolay oturmaz zaten... tv açıldığında hipnoz olmuş gibi yerindende kalkmaz ... açıkçası tv girdabına oğlumda kapılmıştı minicik ilk yıllarında... konuşması gecikmişti... önüne nasıl geçebilirsiniz???? tv nu unutturacak aktivitelerle... neden dışarı pek çıkmadığınızı anlayamadım... eğer aman aman öyle çok büyük soğukluklar yaşanmıyorsa yaşadığınız şehirde kendinizi dışarı atın... park yoksa bile beraber gidebileceğiniz bir süpermarket bile çocuğunuza değişik gelecektir... '' Karşıma alıp birşey öğretemiyorum'' demişsiniz... bu yaş çocuğa zaten ders anlatır gibi birşeyler anlatamazsınız... oyunlar sırasında zaten öğrenir o... sağını- solunu, renkleri oyun oynarken öğrenir zaten.. oyun hamurları sıkıcı geliyorsa, kızınıza bebekleri için oyun hamurlarından koltuklar sehpalar yapın... evcilik gibi beraber oynayın... tek oynamak istemeyecektir... çünkü o keşif döneminde.. yerinde duramayışıda ondan...bol sabır gerektiren bir evre... ama neyapıp edip kendinizi dışarı atın derim size... sevgiler..........

Oncelikle cevabin icin tesekkur ederim aslinda oylede dusunuyorum daha kucuk diye , bi zaman sonra simdi yapmadigi seyleri elbette yapar diye avunuyorum . DIsariya aslinda hergun ama hergun cikarirdimda bu siralar - derecelere dustugu icin disari cikmak cok zor yenide hastaliktan kurtuldu biraz daha guzellesssin iceride zaten durdurmam cok hosuna gidiyo hava almak sizinde dediginiz gibi sanirim bazi seyler icin cok kucuk sabirla bazi seylerin ustesinden gelicez insallah , Allah yavrularimiza saglik versin tekrar tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…