Lutfen banada yardim edin Davul gibi sistim :(

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Kendimi cok kotu hissediyorum, 3 ay once hapimi biraktimm, ama adetlerim okdar duzensiz ki hele bu ay 45. gunumdeyim hala bisey yok.. Davul gibi sisti karnimm cok rahatsiz ve yorgun hissediyorum kendimi hic bi is yapasim gelmioyatsam dursam Okdar sistiki karnim yemek bile yiyemiorum ac olmama ragmen Karnimda garip ve rahatsiz edici bi agri var, buarada ne olur ne olmaz diye gecenlerde bi test yaptim oda negatif, ne olacak bu boyle bilmiyorumki simdi kalkip doktora gitsem, 6 aya kadar adetinin duzensiz olmasi normal dicekk biliyorum..

Lutfen bu durumlarda bilgisi olanlar biseyler yazsinlar cunki kendimi gercekten cok kotu hissediyorum

lütfen bu tip durumlarda burdan bilgi beklemeyin,şimdi birisi bir şey yoktur diyecek,siz belkide erken müdahale edilebilinecekken geç kalmış olucaksınız,ben pratisyen doktorum fakat burdan müdahale etmek istemiyorum .bi doktora görünün hemen bir şey yok deyip başından savmasına da izin vermeyin gerekli tetkikleri yaptırın,okadar tıp fakültewsi açıldı ve eğitims eviyesi düştüki güven olmuyor artık.geçenlerde doktor hatalarının artışı üzerine bir çok haber çıkmıştı okursanız ne dediğimi anlıycaksınız,geçmiş olsun

Son düzenleme:
Yanlis mi okudum ben eger yanlis okumussam duzeltin 6 aydir adetiniz duzensiz ve doktor bunu normal mi karsilayacak emin ol hicbir doktor normal karsilamaz.

Canım ben de aynı sorundan muzdaripim 3 ay önce yaz 24+4ü bıraktım 2.5 yıl kullanmıştım.Kasım 14 te bıraktım 37 gün sonra 20 aralıkta regl oldum Aralıktan 34 gün sonra 22 ocakta regl oldum bügün aradan 35 gün geçti ama hala hasta olmadım evde gebelik testi aldım negatif çıktı.Kanda ölçtürmedim sanırım ilaçtan sonra düzensizlik görülmesi olağan.Ben Cuma gününe kadar bekleyeceğim eğer hala olmazsam gidip kanda gebelik testi yaptıracağım.O da negatifse hemen kadın doğuma gidip sorunu çözmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…