- 19 Ağustos 2014
- 47
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi Cicibebek13579
Hala adet olmadım test yapdım kaset aksam ustuydu bırsey cıkmadı bakalım yarın ola hayrola duanda unutmadıgın ıcın Allah razı olsunİnşallah bebeğin olur sağlıklı şekilde
Naptın canım inşallah vardır bebiş güzel haberlerini alırızHala adet olmadım test yapdım kaset aksam ustuydu bırsey cıkmadı bakalım yarın ola hayrola duanda unutmadıgın ıcın Allah razı olsun
Yarını beklıcem mecbur ınsallah vardır ıçım var dıyor beynım dur hep uzulusuyosun yapma dıyor gecıkme yasamayan bırıyım 27. Gun adet olurum hep testı saat 5 gıbı yapdım o saate kadar dunya kadar wc gırdım bırıken bır ıdrar degıl afedersın su sesıne gelen bı ıdrardı o yuzden umudum yokdu ve nıtekım negatıf bakalım yarın ılk ıdrarla yapıcam Rabbım guldursun yuzumuNaptın canım inşallah vardır bebiş güzel haberlerini alırız
Güvenilir bı marka ile yap canım çoğu yalancı negatif pozitif çıkarıyor inşallah vardır duam seninle aminYarını beklıcem mecbur ınsallah vardır ıçım var dıyor beynım dur hep uzulusuyosun yapma dıyor gecıkme yasamayan bırıyım 27. Gun adet olurum hep testı saat 5 gıbı yapdım o saate kadar dunya kadar wc gırdım bırıken bır ıdrar degıl afedersın su sesıne gelen bı ıdrardı o yuzden umudum yokdu ve nıtekım negatıf bakalım yarın ılk ıdrarla yapıcam Rabbım guldursun yuzumu
Testlere oyle demıyor canım Rabbım bılır en dogrusunuda kızım artık cok ıstıyor doktor asılama dıyor amh 1.27 cıkdı bıdahakı ay bu cıkmayabılır dedı ne dıyım o yuzden gecıyor yaş dedım yanlıs anlasılmasın hersene bır sıkıntı daha cıkıyor anlıcanKızz 10 yaşında kızın varmış daha 33 yaşındasın genceciksin ne demek yaşımız geçti. Ben nisanda 30 olacağım henüz dünyada yaşayan bir evladım yok
İnşallah tez zamanda olur bebişinTestlere oyle demıyor canım Rabbım bılır en dogrusunuda kızım artık cok ıstıyor doktor asılama dıyor amh 1.27 cıkdı bıdahakı ay bu cıkmayabılır dedı ne dıyım o yuzden gecıyor yaş dedım yanlıs anlasılmasın hersene bır sıkıntı daha cıkıyor anlıcan
Rabbım hıc kımsenın kucagını boş bırakmasın canım en kısa surede alırsın kucagına saglıgıyla sıhhatıyle bnm yıne bır evladım var ama hıc olmayan aılelerde tatsın bu duyguyu Rabbım yıne en iyisini bilirİnşallah tez zamanda olur bebişinAllah bana da nasip eder inşallah
Aminn inşallahhhRabbım hıc kımsenın kucagını boş bırakmasın canım en kısa surede alırsın kucagına saglıgıyla sıhhatıyle bnm yıne bır evladım var ama hıc olmayan aılelerde tatsın bu duyguyu Rabbım yıne en iyisini bilir
Yaptın mı kız test inşallah vardırHala adet olmadım test yapdım kaset aksam ustuydu bırsey cıkmadı bakalım yarın ola hayrola duanda unutmadıgın ıcın Allah razı olsun
Yapdım ama hayalet cızgı gordum 6-7 dakıkada cıkdı gordum yanı bılmıyorum artıkYaptın mı kız test inşallah vardır