Lutfen banada dua edermısınız 😔

Cicibebek13579

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
47
2
32
10 yasında kızım var ıkıncı bır bebek ıcın ugrasıyoruz yasımız gecdı ben 33 esım 39 yasında amh degerım dusuk cıkdı tup bebek dedı dr ekım ayında hsg cekımı yapdık ıstersenız kendınız deneyın dedı kabul ettık ovulasyon testıyle destekleyerek bu ayı kapattık yarın adet gunum ve uyku araları mıdem bulanıyo sabaha karsı kalktıgımda hıc bırseyım yok ruyalarımda hep testım pozıtıf cıkıyo aılelerımıze haber verıyoz falan yarın adet gunum nolur dua edınde Rabbım bnm kucagımıda doldursun bu ay guzel haberı alayım

Naptın canım inşallah vardır bebiş güzel haberlerini alırız 😍
Yarını beklıcem mecbur ınsallah vardır ıçım var dıyor beynım dur hep uzulusuyosun yapma dıyor gecıkme yasamayan bırıyım 27. Gun adet olurum hep testı saat 5 gıbı yapdım o saate kadar dunya kadar wc gırdım bırıken bır ıdrar degıl afedersın su sesıne gelen bı ıdrardı o yuzden umudum yokdu ve nıtekım negatıf bakalım yarın ılk ıdrarla yapıcam Rabbım guldursun yuzumu❤️

Yarını beklıcem mecbur ınsallah vardır ıçım var dıyor beynım dur hep uzulusuyosun yapma dıyor gecıkme yasamayan bırıyım 27. Gun adet olurum hep testı saat 5 gıbı yapdım o saate kadar dunya kadar wc gırdım bırıken bır ıdrar degıl afedersın su sesıne gelen bı ıdrardı o yuzden umudum yokdu ve nıtekım negatıf bakalım yarın ılk ıdrarla yapıcam Rabbım guldursun yuzumu❤️
Güvenilir bı marka ile yap canım çoğu yalancı negatif pozitif çıkarıyor inşallah vardır duam seninle amin ❤️❤️❤️

Kızz 10 yaşında kızın varmış daha 33 yaşındasın genceciksin ne demek yaşımız geçti. Ben nisanda 30 olacağım henüz dünyada yaşayan bir evladım yok 🥹

Kızz 10 yaşında kızın varmış daha 33 yaşındasın genceciksin ne demek yaşımız geçti. Ben nisanda 30 olacağım henüz dünyada yaşayan bir evladım yok 🥹
Testlere oyle demıyor canım Rabbım bılır en dogrusunuda kızım artık cok ıstıyor doktor asılama dıyor amh 1.27 cıkdı bıdahakı ay bu cıkmayabılır dedı ne dıyım o yuzden gecıyor yaş dedım yanlıs anlasılmasın hersene bır sıkıntı daha cıkıyor anlıcan

Testlere oyle demıyor canım Rabbım bılır en dogrusunuda kızım artık cok ıstıyor doktor asılama dıyor amh 1.27 cıkdı bıdahakı ay bu cıkmayabılır dedı ne dıyım o yuzden gecıyor yaş dedım yanlıs anlasılmasın hersene bır sıkıntı daha cıkıyor anlıcan
İnşallah tez zamanda olur bebişin 🤍 Allah bana da nasip eder inşallah

İnşallah tez zamanda olur bebişin 🤍 Allah bana da nasip eder inşallah
Rabbım hıc kımsenın kucagını boş bırakmasın canım en kısa surede alırsın kucagına saglıgıyla sıhhatıyle bnm yıne bır evladım var ama hıc olmayan aılelerde tatsın bu duyguyu Rabbım yıne en iyisini bilir❤️❤️

Rabbım hıc kımsenın kucagını boş bırakmasın canım en kısa surede alırsın kucagına saglıgıyla sıhhatıyle bnm yıne bır evladım var ama hıc olmayan aılelerde tatsın bu duyguyu Rabbım yıne en iyisini bilir❤️❤️
Aminn inşallahhh 🤲🏻🤲🏻

Yaptın mı kız test inşallah vardır
Yapdım ama hayalet cızgı gordum 6-7 dakıkada cıkdı gordum yanı bılmıyorum artık
Geç döllenme oldugunu varsaymak ıstıyorum cumku yumurtam 18. Gunde catladı ayın 28 son ılıskı yumurtayla daha 11 gun oldu ılıskıden sonra umudumu kaybetmedım

Eklentiler

• IMG_0506.jpeg
    IMG_0506.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 12
Ayy vallahı sınır geldı gozlerım bozuldu bı teste bak bı ınternet arastır kurban oldugum acık acık yok dıyınde bı rahata ereyım ben 😅 kasetlerın ılkı dun ıkıncısı sabah ılk ıdrar erken gebelıkde ogleden sonraya aıt

Eklentiler

• IMG_0513.jpeg
    IMG_0513.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_0512.jpeg
    IMG_0512.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_0511.jpeg
    IMG_0511.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 6
X