Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen banada bi yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
öncelikle merhabalar...benim saçlarım platin sarısı kızlar,tabi 5ay önce boyatmıştım baya bi dipleri gelmişti bende bi daha sarıya boyatmak istemediğimden arkadaşımda gördüğüm bi saç rengini çok beğenmiştim alıp evde boyadım...palettenin bal köpüğü,bal ve açık karamel serisini karıştırıp boyadım..sonuç güzel oldu aslında ama dip kısımlarıyla sarı olan kısımları biraz farklı oldu,yani sarı kısımlarında grileşmeler oldu,dipleride kahve karamel gibi bişi oldu..benim size sorum tekrar boyarsam bu grileşmeler kaybolurmu,,diple aynı rengi yakalarmıyım..birde sadece bal köpüğüne boyamak istiyorum..olur mu kızlar kütfen yardım edin..

bana yardım edecek kimse yok mu ya,,,saç uçlarım aslında çağla şikelinki gibi oldu,,dipleride kahve karamel gibi bişi,,,ben ucundaki renki daha beğendim hangi renk boyarsam diplerle uçlar aynı renk olur yardım lllllllllüüüüüütttttfffffeeeennnnnnnnnnn

diplerinin rengini acman gerekir sanırım ama kesin bişiy söyleyemem
daha bilgili olan biri yardımcı olucaktır cnm..

evet nasıl açıcam diplerini,,,uçlarındaki rengi istiyorum acaba bal köpüğüne boyasam saçlarımın tümünü tek bir renk elde edebilir miyim...uçlarındaki renk olmasada saçlarımın hepsini o renge boyasam dibiyle ucu aynı olu mu yoksa yine iki renkmi olur..of of

cnm bn daha önce bu kdr acık renkleri kullanmadıgım için sadece varsayım üzerine konuşabilriim
saclarının ucları platin oldugu için boyadan snra cok daha acık bi renk olması normal..bence sadece diplerini ucalrına uygun acık sarı tonlarında boyarsan belki fark biraz kapanır ...

işte bende hangi renkle tutturabilirim bilmiyorum...sarı çok açık olduğundan ilk başta dibine göre açık olması normal ama şimdi biraz daha koyu olduğu için ikinci boyamamda tek renki tutturabilir miyim tecrübeli birileri varsa söylesin lütfen

hadi kızlar iki renk olan saçlarımı bal köpüğüyle aynı renk yapabilir miyim..kimse yardım etmicek mi bana

canım saçının uçları platin olduğu için ne yaparsan yap bir süre sonra akacaktır..bıkmadan usanmadan birkaç defa boyamayla sanırım rengi oturtabilirsin..tabi bu da birkaç ayını alır..ama bu arada bu geçişlerde saç renginin kötü olacağnı sanmıyorum..çok sırıtmiicaktır, her defasında yine güzel bir ton olacaktır..şu anda sadece dipleri açmak bence zor olabilir, uçlarla aynı tonu tutturamayabilrsin..bence bütün olarak boya saçını..dip renginden daha açık tonlarla bütün saçını aynı yapamazsın sanırım..bal köpüğü nasıl bir renk bilemiyorum ama diplerinden daha açık olmasın bence boyayacağın renk..dediğim gibi bir süre ne yaparsan yap platin bölümlerde renk akacak ve saçının dipleri hep daha koyu olacak..

birkaç boyama ile yapabiirsin akmasını ve diplerin açılmasını bekle öyle boya yap bence

sağolun kızlar,,bal köpüğü saçlarımın platin kısmındaki renge daha yakın olduğundan bu renge boyamak istiyorum ama dediğiniz gibi bi kaç işlemle olucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…