• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bana Yardm Edin Çok Bilgisizim..

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
foruma yeni üye oldum sizlere sormak istedim burada bir çok bilgili insan var bana yardım edebilrmisiniz..
En son 14 ağustosda adet gördüm yumurtlama günüm 29 ağustostu
Son 10 gündür miğde bulantılarım ateş basmalarım ve kokulara karşı hassasiyetim vardı
15 eylülde gebelik testi yaptım evde çift çizgi çıktı..
16 eylülde direk hastaneye gittim doktor ilk başta ultrasona baktı henüz birşey gözükmüyor ama normal dedi.. kan tahlili verdi..
Beta değerim 2519 çıktı..
Doktora gösterdim evet gebelik var dedi ama su an içinde mi dışında mi hiç birşey diyemem 2 hafta sonra gel kesene ve kalp atışlarına bakacağım dedi ve folik asit yazdı bana..
ben burda okudğm kadarı ile sanım benm beta değerim yüksek mi acaba dedim ikiz gebelik olabilir mi
yada bu değere göre kac haftalık hamileyim kızlar
Birde dış gebelik olmasından çok korkuyorum :KK43: :KK43: çok aglıyorum sürekli sanrm hassaslaştım.
Birde benden eşimle cinsel ilişki sonrasnda yeşil bir akıntı geliyo ve kesiliyo ama sadece ilişki sonrası dğer zamanlar gelmiyor kaşıntım felanda yok
bunu doktora sordm ama birşey diyemem diyerek gönderdi beni bilgileriniz dahilinde bana yardmcı olun ne olur :KK43:

yenı olusan henuz cok ufak gebelıklerde doktorlar bırkac hafta sonraya bakmak ıstıyorlar.Buna gore de ıcınde mı dısında mı derken embrıyoyu kesenın ıcınde goremedıgı ıcın bekleyerek gercek bır hamılelık mı yoksa kımyasal gebelık mı buna gore degerlendırılmesını yapacak

yesıl akıntı ıcınse bır arkadasımda hamıleyken bu durum vardı ve doktoru vagınal ıltıhaplanma teshısı koymustu Elbette senınde budur dıyemem ne ben ne de baskası buradan teshıs koyamaz zaten teshısı koymak doktoruna duser
2000 kusur gebelık kacncı haftaya denk duser kagıdında yazar zaten

yenı olusan henuz cok ufak gebelıklerde doktorlar bırkac hafta sonraya bakmak ıstıyorlar.Buna gore de ıcınde mı dısında mı derken embrıyoyu kesenın ıcınde goremedıgı ıcın bekleyerek gercek bır hamılelık mı yoksa kımyasal gebelık mı buna gore degerlendırılmesını yapacak

yesıl akıntı ıcınse bır arkadasımda hamıleyken bu durum vardı ve doktoru vagınal ıltıhaplanma teshısı koymustu Elbette senınde budur dıyemem ne ben ne de baskası buradan teshıs koyamaz zaten teshısı koymak doktoruna duser
2000 kusur gebelık kacncı haftaya denk duser kagıdında yazar zaten
tşkler öncelikle cevabınız için kağıtta öyle detaylı birşey yazmıyor yada ben anlayamadım bir türlü
peki bu kimyasal gebelik olma olasılığı yüksek mi en cok bundan korkuyorum
şu an iltihap varsa neden bi bakmadı acaba tahlil yapmadı bebeğe bi zarar verrmi :(

tşkler öncelikle cevabınız için kağıtta öyle detaylı birşey yazmıyor yada ben anlayamadım bir türlü
peki bu kimyasal gebelik olma olasılığı yüksek mi en cok bundan korkuyorum
şu an iltihap varsa neden bi bakmadı acaba tahlil yapmadı bebeğe bi zarar verrmi :KK43:
kagıtta yazar en azından benım gecırdıgım 3 hamılelıgımde de yazıyordu bırde kımyasal gebelıgı burada her 5 kadından 3 u ben dahıl yasıyor..Belırtı olarak ekstra dıger hamılelıklerden farklı bır belırtısı olmamakla beraber genelde ılk gebeelıkler kımyasal gebelık olabılıyor
dedıgım gıbı sıze buradan kımse'' ıltıhap ''var dıyemez .Arkadasım bırkac hafta sonra doktoruna soyledıgınde ve gebelıgı de 17. haftaya ulastıgında doktoru kucuk bır ıltıhaplanma oldugunu soyleyerek ilaç tedavisine başlamıştı.
Sizde de varoldugu anlamına gelmez bu.

doktorunu değiştirmelisin...kanda da gebelik çıkmış...sat baz alınıyor hesaplamada diye biliyorum yanılıyorsam bilenler düzeltir...

Benim adet olmam gereken gün test yaptım gecikme beklemedim çift çizgi çıktı bir ertesi gün hcg 4187 idi tekil gebelik

Peki dis gebelik olma ihtimali ne yönde öyle olsa kan tahlilinde garip lik olrmudu yada kendini belli edermidi cok korkyrm öyle olacak diye :KK43:

Valla canım benimki gayet sağlıklı bir gebelikti hcg düşükse daha bir sıkıntı oluyo dış gebelik olduğunu sanmıyorum 3 gün sonra bir daha baktır değerin 2 3 katına çıkması lazım

Bence süreç son derece normal. Değerin düşük de değil yüksek değil.
Çoğul gebelik değildir.
Ben 5 haftalık 7800 dü değerim.

dış gebelikte bhcg fazla yükselmiyor. mol gebelikte ise aşırı yükseliyor. bu değerler tam olarak bir anlama gelmiyor. kesin sonucu ultrasound söyler. bunun için de normal döngüde. adet olmanız gereken günden 2 hafta sonra filan gittiğinizde kalp atışını görürsünüz.
yeşil akıntı ise kesinlikle dikkate almanız gereken bir konu.

arkadasım henuz gebelıgın cok kucuk doktorun bunu anlaması ıcın muayenede ultrasonda bakıp once kese ıcınde bebek gormesı lazım.2 hafta bekle senın sat ın yanı son adet tarıhın zaten 14 agustos.Doktorlar hesaplamayı zaten buna bakarak yapıyorlar. en fazla 4 haftalık oldugu ıcın ıkı hafta bekle demıs sana.
bır kan tahlılı daha yapılacak o tahlılde artıs olmussa kese de varsa embrıyo da ıcındeyse ıcın rahat olsun

arkadasım henuz gebelıgın cok kucuk doktorun bunu anlaması ıcın muayenede ultrasonda bakıp once kese ıcınde bebek gormesı lazım.2 hafta bekle senın sat ın yanı son adet tarıhın zaten 14 agustos.Doktorlar hesaplamayı zaten buna bakarak yapıyorlar. en fazla 4 haftalık oldugu ıcın ıkı hafta bekle demıs sana.
bır kan tahlılı daha yapılacak o tahlılde artıs olmussa kese de varsa embrıyo da ıcındeyse ıcın rahat olsun
Dis gebelik olduğunda artış olmaz değil mi birde hamilelik günün son adet gununden mi hesaplino yoksa yumurtlama gununden mi

Bence süreç son derece normal. Değerin düşük de değil yüksek değil.
Çoğul gebelik değildir.
Ben 5 haftalık 7800 dü değerim.
Su an tek korkm su dis gebelik ve akıntı olayi birde hamile lk haftanı son adet gününden mi alıyorlar yoksa yumurtlama gununden mi hesapliyorlar acaba çocuğun kac günlük olduğunu

Dis gebelik olduğunda artış olmaz değil mi birde hamilelik günün son adet gununden mi hesaplino yoksa yumurtlama gununden mi
doktorlar son adet tarıhıne gore hesaplarlar her zaman.. dıs gebelık oldugunda artıs olmaz fakat zaten gereklı olan seyı gordukelrınde yanı kese duzgun ıcınde embrıyo olusmus oldugunda zaten olay bıtmıs oluyor.bunun da bellı oldugu andan sonra kalp atısı duymaya sıra gelecek
yanı kendını sımdıden kımyasal mı oyle mı boylemı dıye sartlama rahat ol tadını cıkar mutlu haberının..
Saglıklı olsun dıye dua et .hersey yolunda gıdıp son an kotu seyler yasayan kadınlar da var .Ornek ben..
Bu sekılde kendını kasarsan , olmayacagı varsa da olur .Kendını ve bebegını dusun ve bence ıyı bır doktora gıt ve kafandakı tum soruları sor ıcın rahat etsın.

Degisterecegm zaten hic memnun kalmadm su an ya dis gebelik se die cok korkyrm bu kendini kanda belli ediyor mu
bilmiyorum ama neden kötü düşünüyorsun sürekli..ben 31 yaşında kızımı doğurdum ilk gebeliğimdi hiçbişiy olmadı..olumlu bak hiçbişiy olmaz...kafanı dağıt

Su an tek korkm su dis gebelik ve akıntı olayi birde hamile lk haftanı son adet gününden mi alıyorlar yoksa yumurtlama gununden mi hesapliyorlar acaba çocuğun kac günlük olduğunu
son adet tarihine göre. Yoksa yumurtlama günü diye bir şey kesin tarihle belli değildir.

Back