Gebeliğe Hazırlık Lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zhra hnm

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
16
13
8
23
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ne olur bana yardımcı olur musun ben 7 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum evliliğimin 3.ncü ayında babam vefat etti ondan sonra doktorlar triodimin olduğunu söyledi 2 ay düzenli ilaç kullandım ve doktorlar triodimin iyi bir seviyede olduğunu söyledi ama ben 101 gündür adet olmuyordum triodim varken ama hep hamile olduğumu düşünüyordum sürekli her hafta test yaptım negatif .kan testi yaptım yine negatif çıktı. 14 ağustosta adet oldum 9 gün sürdü adetim 23 .nde bitti sonra 4 eylülde tekrar oldum arada bi 13 gün fark var bende ne yapacağımı şaştım beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum yumurtlama dönemimi nasıl hesaplicam bilemiyorum çünkü herşey o kadar karışık ki lütfen fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar ne yapmalıyım hangi doktora gözükmeliyim yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

doktora kesin gözükmelisin adet olamadıgın için sıkıntılar olmuş olabilir bi tahlil falan yapılır illaki

Öncelikle başın sağolsun cnm, mekanı cennet olsun babanızın
Çocuktan önce iyi bir kadın doğumcuya git cnm, kontrollerini tahlillerini yaptır, reglini bir düzene koy, bu süre zarfında da stresten uzak durmaya çalış. Zaten yeni evlisin eminim gençsin, önünde daha çok zaman olacak Allah'ın izniyle, acele etme. Olacağı varsada geciktirirsin sakin ilerle cnm, belirti arama hiç. Ben ne zaman bıraktıysam olursa olur olmazsa hayırlısı dedim gebe kaldığımı öğrendim. Üstüne düşyükçe olmuyor, şimdilik evliliğinin keyfini çıkar

kadın doğumcuya başvurmalısın kuzum hormon testlerin yapılır adet düzenlenmesi ile gebeliğe hazırlığa başlanır....bu arada daha önce yapılan kan tahlillerini de götür ( tiroid ile ilgili olanları )

Çook teşekkür ederim Allah razı olsun çok güzel söyledin ❤tahlillerim i yaptırdım iyiyim elhamdülillah çok şükür şimdi ama adetim yavaş yavaş düzelir inşallah çok sağol Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Allah izin verirse pazartesi gideceğim doktora

Sendende cnm bnm, inşallah Rabbim gönlündekini tez zamanda verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…