Lütfen bana yardımcı olurmusunuz (kasıklarda sancı)

wsw

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
342
87
doğum yapmış anneler siz bilirsiniz 36 haftalık hamileyim ilk gebeliğim onun için biraz acemiyim bugün sabahtan bellidir kasıklarımda adet sancısına benzer bir sancı var arada belimede vuruyo karnım sertleşiyo nefes almakta zorlanıyorum ama sertleştiğinde sancılanmıyorum sadece kasıklarımda sancılanıyor bunlar yalancı sancımı yoksa ters giden bişeymi var mesajlarınızı bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

canım ben daha doğum yapmadım ama bunlar hazırlık kasılmaları gibi geldi bana(anlattıklarından yola çıkarak) gerçek doğum kasılması belli aralıklarla,örneğin 15 dakikada bir ya da 30 dakikada bir 40-50 saniyelik ve şiddeti giderek artan kasılmalar olarak tarif ediliyor.
düzensizse ya da sürekli bi ağrı varsa doğum sancısı olmadığını biliyorum

canım senin yaşadıklarını bir nevi bende yaşıyorum. galiba hazırlık sancıları bunlar. hele akşam vakti oldu mu nasıl panikliyorum. benim yaramaz akşamları kasıklarımı zorluyor hemen yatış pozisyonunu alıyorum ... endişelenmene gerek yoktur heralde :)

yalnız kızlar 00:10 dan bellidir 5 dakikada bir daha şiddetli bir sancı geliyo ve belim çok agrıyo

Son düzenleme:
dakikalarını iyi hesapla canım.normal ağrıların dışında bir ağrı olması gerekiyor ve karnına dokunduğunda karnın çok sert ve sivri olup bebeğinin hareketli olmaması gerekiyor..taş gibi olması gerekiyor.bazen tam 5 dakika olmayabilir.eğer kanaman olursa yada suyun patlarsa vakit kaybetmeden hastaneye git

canım cevap vermek için biraz geç farkındayım ama bence doğum yakın, tarifine göre bnlar artık yalancı sancılar değil. umarım herşey yolunda gitmiştir..

canım cevap vermek için biraz geç farkındayım ama bence doğum yakın, tarifine göre bnlar artık yalancı sancılar değil. umarım herşey yolunda gitmiştir..

ilginiz için teşekkürler hepinize o gün gece 02:30 kadar sürdü sonra uyumuşum sabah kalktığımda hafif vardı sonra oda geçti şimdi iyiyim çok şükür herşey yolunda ilk hamileliğim oldu için hangisi yalancı hangisi gerçek ayırt edemiyorum onun için biraz korkuttu bizi

Aman canim cok sevindim erken gelicek diye korktum.37 haftalik oldun valla az kaldi abovvv

evet canım az kaldı günler yaklaştıkça insan daha bir tedirginleşiyor sanki heran doğum yapacakmışsın gibi geliyo ve sancıların artıyo erken olacak diye çok kaorkuyorum inşallah hepimizinki vaktinde doğar

Insallah canim bugun banada vurdu sanci hemen telas yaptim esimde evde yoktu neyse dedim sakin ol yalanci sanci bunlar sonra baktim 10 dakka surdu ve gecti.Alisicaz bu sancilara.Isin kotusu nasil ayirt edicez gercekten dogum sancisini yaakafamçokkarıştı

en çok korktuğum şey eşim evde yokken benim doğum sancılarımın başlaması o zaman ben naparım bilmiyorum eşimin eve gelmesi birbuçuk saatti alıyo hasteneye götürmeside bir o kadar yol o gelicekte beni doktora götürecekte yollarda doğururum diye korkuyorum valla

Yok canim o kadar kolay degil dogum.Sen sancilarin baslayinca hemen esini ara o zaten gelene kadar yavas yavas acilman olur.Bura tum kadinlar diyo hastenede cekecegine evde cek sancilarini.Yoksa insan rezil oluyo hastane koselerinde.
Allah yardim eder sen korkma.

evet bende onu çok duydum hastanede çekmek daha zormuş hem insan daha strese giriyomuş
inşallah annem gelene kadar dursada en azından yanımda biri olur canım senin annengil nezaman geliyolardı benimki bir aksilik olmazsa ayın 22 sinde gelecek

benim son gunlere dogru cok kasilmalarim olmustu ama doktorum dmeistiki her bir kasilman en az 30-40 saniye surecek ve duzenli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…