Lütfen bana yardımcı olun

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
Arkadaşlar 5 haftalık gebeyim aşılama yoluyla oldu arefe günü merdiven çıkarken kasık ağrım oldu ve ardından kahve rengi akıntım oldu bayram sabahı acile gittik k. Doğumcu yoktu normal acilde doktor vardı birde ebe vardı her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yapalım dediler yaptılar

herhangi bir açıklama yapmadılar doktorun bilir muayeneden sonra ne olduğunu dediler doktorum şehirdışında teli kapalı ve pazartesi dönecek

hala devam ediyor akıntı çok aşırı değil ama sildikçe geliyor peçeteye progestan kullanıyorum bugün yine acile gittim ve yine aynı iğneden yaptılar çok korkuyorum kan değil ama kahverengi akıntı bu normal mi ki bazıları yerini temizliyor faaln diyo ama çok korkuyorum başına böyle bişi gelen varmııı

neolur yardım edin yarın devlethastanesine gidicem doktorum gelene kadar ölürüm meraktan korkudan çünkü

Şimdi burdan ne desek boş belki yerleşme kanamasından belkide ciddi bir sorundandir. Yarin başka bir kadin dogum doktoruna görünemezmisiniz hem içiniz rahatlar pazartesi kendi doktorunuza uzun uzun anlatır detayli bilgi alabilirsiniz. İlk haftalar olduğu için doktor bilgisi en doğru sonuctur arkadaşım. Geçmiş olsun

He gidecekmissiniz zaten atlamişım orayı. Benimde ilk haftalar oldu bir kere progestan fayda etti bir daha olmadi iki gün sürdü sadece. Ihmal etmeyin kontrolü kendinizi sıkmayın rahat olun ki herşey yolunda gitsin. .:34:

Benim 3 ay boyunca kanamam oldu başlarda ve ben de progestan kullandım.
Bazen kanamam bayağı arttığıda oldu.
Bol bol dinlenmeye çalışın, iş yapmayın.
Başka yapacağınız birşey yok.
Doktorunuz gelince kontrollerinizi yaptırın mutlaka.
Sağlıkla alırsınız kucağınıza inş.

Hiç bir fikrim yok sadece allah yardımcınız olsun bebeğinizi size bağışlasın demek istedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korkmayın normalde olan şeyler ama hamileyken endişelenebiliyor insan
arkadaşım tüp bebekle ikiz bebek sahibi oldu onunda ilk aydan itibaren kanama ve kahverengi akıntısı oldu
bol bol dinlen ayaklarını uzat inşallah bişey olmazz

Arkadaşlar 5 haftalık gebeyim aşılama yoluyla oldu arefe günü merdiven çıkarken kasık ağrım oldu ve ardından kahve rengi akıntım oldu bayram sabahı acile gittik k. Doğumcu yoktu normal acilde doktor vardı birde ebe vardı her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yapalım dediler yaptılar

herhangi bir açıklama yapmadılar doktorun bilir muayeneden sonra ne olduğunu dediler doktorum şehirdışında teli kapalı ve pazartesi dönecek

hala devam ediyor akıntı çok aşırı değil ama sildikçe geliyor peçeteye progestan kullanıyorum bugün yine acile gittim ve yine aynı iğneden yaptılar çok korkuyorum kan değil ama kahverengi akıntı bu normal mi ki bazıları yerini temizliyor faaln diyo ama çok korkuyorum başına böyle bişi gelen varmııı

neolur yardım edin yarın devlethastanesine gidicem doktorum gelene kadar ölürüm meraktan korkudan çünkü

Canım doktorun yoksa baska doktora gitsene durman hata onemli seyler bunlar

öncelikle allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin insallah.buna yerlesme kanamaları diyorlar aslında yerlesirken oraları temizlediginden böyle oluyormus.benim hamileligimde de olmustu düsük riski olabilir dendi 2 ay filan devam etti igne filan vermediler canım.bol su iç dinlen hiç bir iş yapma dendi.bencede hemen doktora git cnm.böyle seylerde içini rahat tut stres yapma duanı et.bol su iç dinlen sırt üstü yat sanada derler zaten.yerlesme kanamaları cok tehlikeli degilmiş ama dikkat etmek lazım.

korkma canım benim ilk bebeğimde adet kanaması gibi aşırı kanamalarım olurdu iğne olurdum. bak sağlıkla doğdu olabilecek yerleşme kanaması bunlar. kalp atışını duydunuz mu henüz erken ama?

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum saat 2 gibi hastanede olucam bakalım doktor ne diyecek keseyi görmedim henüz inşallah görünür içim rahatlar inşallahhh:43:

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum saat 2 gibi hastanede olucam bakalım doktor ne diyecek keseyi görmedim henüz inşallah görünür içim rahatlar inşallahhh:43:

canım bnm inşallah beğin sağlıklıdır bişey yoktur biçok kişinn ilk üç ayında böyle akıntılar oluyormuş duyduğuma göre...inşallah kötü bişey yoktur ii düşünelim ii olsun:16:

canım bnm inşallah beğin sağlıklıdır bişey yoktur biçok kişinn ilk üç ayında böyle akıntılar oluyormuş duyduğuma göre...inşallah kötü bişey yoktur ii düşünelim ii olsun:16:

inşallah kötü bişey yoktur bitanem dua et neolurrr sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum sıkıntıdan

Back