Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı çekmekle alakası yok canım zedelenmiş de olabilir ben yırtıldığını sanmıştım dr muayenesinde zedelenmiş dedi keşke yırtılsaydı benimki :)Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim yapma dediğim halde içime girdi mi girmedi mi hatırlamıyorum ama eve geldiğimde vajinamda azda olsa kan lekesi vardı kızlık zarım yırtılmış mıdır
Hatırlamıyorum ne demek ya olmuştur ya olmamıştır kendini sana zorla sahip olmaya çalışan erkek arkadaşından korusaydın ozamanErkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim yapma dediğim halde içime girdi mi girmedi mi hatırlamıyorum ama eve geldiğimde vajinamda azda olsa kan lekesi vardı kızlık zarım yırtılmış mıdır
Acı çekmekle alakası yok canım zedelenmiş de olabilir ben yırtıldığını sanmıştım dr muayenesinde zedelenmiş dedi keşke yırtılsaydı benimki :)
Kizlik zari diye birsey yok diyosunuz ama benimki zedelenmis keske yirtilsaydi diyosunuz?? Olmayan sey nasil zedelenir yada yirtilir?Zaten kızlık zarı diye de bir şey yok araştırıp bilgi sahibi olmak gerekiyor ve lütfen buradan acı çektiysen ağrılı olduysa gibi lafları önemseme öyle diye diye kadınlar vajinismus hastası oluyor
Kizlik zari diye birsey yok diyosunuz ama benimki zedelenmis keske yirtilsaydi diyosunuz?? Olmayan sey nasil zedelenir yada yirtilir?
Bende anlamadim vallaOlayi bende merak ettim şimdi
İşte onun tıptaki adı farklı müjdegül karacanın videolarını izleyin lütfenKizlik zari diye birsey yok diyosunuz ama benimki zedelenmis keske yirtilsaydi diyosunuz?? Olmayan sey nasil zedelenir yada yirtilir?
İşte onun tıptaki adı farklı müjdegül karacanın videolarını izleyin lütfen
Ya naçizane bişey soracağım . .Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim yapma dediğim halde içime girdi mi girmedi mi hatırlamıyorum ama eve geldiğimde vajinamda azda olsa kan lekesi vardı kızlık zarım yırtılmış mıdır
Siz genelleme yapmayın bırakın konu sahibi cevaplasın sizde çok araştırmamışsınız zaten belliZaten kızlık zarı diye de bir şey yok araştırıp bilgi sahibi olmak gerekiyor ve lütfen buradan acı çektiysen ağrılı olduysa gibi lafları önemseme öyle diye diye kadınlar vajinismus hastası oluyor
Kizlik zari diye bisey var arkadasim. Olmasa sert cisim, masturbasyon yada penis girmesi durumlarinda gelen kan nedir. Kizlik zari orda yabanci cisim ve mikroplara karsi koruyucu bi duvar. Siz olmadigina inaniyorsaniz size zedelenen ve yirtilmasini istediginiz sey nedir? Kendinizle celismeyinİşte onun tıptaki adı farklı müjdegül karacanın videolarını izleyin lütfen
Böyle diye diye vajinismus oluyorlar kimseyi dinleme diyor seni dinlesin de yanlış bilgi sahibimi olsun yani hiçKizlik zari diye bisey var arkadasim. Olmasa sert cisim, masturbasyon yada penis girmesi durumlarinda gelen kan nedir. Kizlik zari orda yabanci cisim ve mikroplara karsi koruyucu bi duvar. Siz olmadigina inaniyorsaniz size zedelenen ve yirtilmasini istediginiz sey nedir? Kendinizle celismeyin
Utanacak nevar erkek evlilik öncesi bi çok cinsel birliktelik yaşayıp da bakirelik sorgularken utanmiyirsa bayanlar neden utansın hem cinsinize karşı bukadar acımasız olmayınYa naçizane bişey soracağım . .
kızlık zarı çok mu önemli ?
ve sen bir erkekle bildiğin cinsel organlarınız Birbirine değecek kadar yakınlaşma yaşayıp hatta o anın ateşiyle acaba girdi mi girmedimi hatırlamayıp . . Atıyorum girmedi sağlam diyelim utanmadan evleneceğin adama bakireyim mi diyeceksn ? Ben ona takıldım
Ayy evet yaa kaldi ki bunun vajinismus ile ne alakasi varBöyle diye diye vajinismus oluyorlar kimseyi dinleme diyor seni dinlesin de yanlış bilgi sahibimi olsun yani hiç![]()
Utanacak nevar erkek evlilik öncesi bi çok cinsel birliktelik yaşayıp da bakirelik sorgularken utanmiyirsa bayanlar neden utansın hem cinsinize karşı bukadar acımasız olmayın
[/QUOTE
hemcinsime karşı acımasız olurum . . Abi zaten cinsellik tamamen doğal bişeyde her istediğini yapıp bekareti kaybetmekten korkmak bana etik gelmiyor . Yoksa herkes hayatı dilediği gibi yaşasın . Ama 2 damla kan için kimse kimseyi kandırmasınUtanacak nevar erkek evlilik öncesi bi çok cinsel birliktelik yaşayıp da bakirelik sorgularken utanmiyirsa bayanlar neden utansın hem cinsinize karşı bukadar acımasız olmayın