- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
ilk bebeğimi kaybettim . ne yaparsam yapıyım acısı geçmiyo unutamıyorum. hemen hamile kalmak istiyorum. lütfen yardım edin hemen hamile kalan varmı. tekrar aynı seyi yaşamaktan çok korkuyorum(
slm ben ilk bebeğimi geçen kış şubat ta kaybettim 6 ay korunduktan sonra eylülden beri istiyoruz.9 ay oldu bende çok istiyorum ama psikolojik olarak olmuyor.çok şükür bir sıkıntıda yok eğer bu ayda olmazsam reglimin 3 üncü günü hormon tahlili yaptırıcam.stres de hormonları yükseltip gebeliğe engelmiş dr söyledi bu ay kafa takmamaya karar verdim rabbim hayırlısıyla inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder.bence stres yapma n kadar rahat olursan o kadar her şey kolay olur.
Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun senide inşallahh. okudum yazdıklarını tamamen aynı şeyleri yaşamışız. evliliğimin 2. ayı hamile kaldım 7. haftada kanamam oldu hastaneye gittim kalpatışının durduğunu öğrendim kürtajla aldılar. şu an kürtajımın 17.günü. 8.günden itibaren korunmasız ilişkiye giriyoruz. çawremdekiler korunmayın dedi. ne yapacağımı bilmiyorum henüz 18 yaşındayım ama eşimde bende çok istiyorduk psikolojim çöktü((
bende evliliğimin 2 ay ında hamile kaldım.6 haftalıktı kanamam olmuştu kalp atışlarını dinleyecektik kısmet olmadı.ama daha yeni evlisin ve çok gençsin acele etme.bence en azından 1 adetin geçsin rahmin hem de sen kendini topla kolay değil kürtajdan yeni çıkmışsın.ben daha bebeğim in ultrason kağıtlarını yeni attım.vücudun ikinci gebeliğe hazır olması lazım tabi yinede sen bilirsin
Allahım sabır versin... aynen benimde öyle gittiğimde zaten 6 haftalıkta kalmış bebek. haklısın aslında öylede düşündüm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım eşim benden çok üzülüyo ve benden çok istiyo
zaten ilk 15 gün ilişki yasaktır dr söylemiştir. sonrasında en azından 1 ay bekle.ne kadar kafana takarsan her şey o kadar zorlaşır. eşim bana çok destek oluyor daha 2 güne kadar yine konuşmasını yaptık bende çok istiyorum ama sonuçta allah n zaman isterse o zaman olur vakti zamanı vardır diyor bende biliyorum sabırsızım 9 aydır istiyoruz her adet oluşumda üzülüyorum ve kafama takmaktan adet günlerim uzadı düzensizleşti. eşim eğer istersen psikolog a git diyor kafan rahatlar n yapman gerektiğini söyler diyor.düşünmemeye çalışıyorum artık kısmet ilkini veren rabbim ikinciyi de verir inşallah.
tek tesellim o zaten Rabbim büyük... ben ertesi gün kontrole gittiğimde doktorum rahmin temizlenmiş 1 hafta ilişki yasak dedi. ve 3 ay korunmayı önerdi. Sende kafana takma olurmu sürekli dua et Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip eder inşallah...
merhaba
öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum.benimde 7 haftalıkken kanamam başladı. doktorum istirahat önerdi 8 gün yattım 8 günün sonrası kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışları çıkmadı.ertsi gün kürtajla alındı. 15 gün oldu alınalı. hala kendimi toplayamadım. insanlar nasılsın die sorduklarında iyiyim diyorum ama içim öyle demiyor. gerçekten çok zor bi durum.. bilmiyorum bu aralar kimden duyuyorsam bebeğin kalp atışları çıkmadı kürtaj.. yada düşük.. yediğimiz içitiğimizdenmidir anlamış değilim.. çok yaygın anlıyacağınız Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..AMİN..
Tatlım bende senin gibi ilk bebeğimi kaybettim 5-6ay oldu tabi ki yeniden bebişlerimiz olucak yeterli sabret ve dua et
Merhaba canim bence yanlis yapiyosun en az 3 ay korunup ve gereken testleri yaptirip vücudun kendini toparlamasini bekleyip gereken vitamin demir kalsiyum herseyi depolayip öyle hamile kalirsan bebegin saglikli olur tabii bunu önce rabbim bilir ama sen yinede tedbirini al derim.
Bende senin durumundayim canim benimde uzun bi surenin sonunda hamile kaldim 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilar 3 ay ara ver dedi doktor bnde sen gibi beklemek istemedim fakat kurtaj sonrasi cok gec adet olunuyo ben tam 2 ay sonra oldum ve suan hemen çalışmalara basladim bncede korunmaa zaten zor oluo bide zaman kaybimiz olmasinmerhaba arkadaşlar bende 1.5 yıldır evliyim ve 1.5 yılın sonunda hamile kaldım 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 3 hafta ilişkiyi yasakladı ve 3 ay korun dedi 3 ay beklemek istemiyorum araştırdım ve ilk adet gördükten sonra hamile kalınabilir diyo bende adetimi gördüm ve korunmucam rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?