• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edin..

mervos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
275
5
68
Ankara
Kızlar ben 4 yıl önce çocukluk aşkımla nişananlandım.3 ay sonra nişanlım bi kaza geçirdi.Komaya girdi.Ama atlatdı.Kazadan sonra konuşması bile değişti.Hatta ingilizcesi iyi olmadığı halde türkçe bazı kelimeleri unutunca ingilizce konuşmaya başlıyodu.Bazı arkadaşlarım hatta yakın akrabalarım ondan ayrılmamı istedier.Ama ben onu 20 yıl bekledim. Ve bıramayada hiç niyetim yoktu.3 yıl tedavi gördü.Tam iyileşti evlenicez derken yine hastalığıyla ilgili sorun çıktıAma bunların hiçbiri umrumda deyil.Ben onu seviyorum.Ama nişanlım bana sürekli istersen ayrıla biliriz.Nişanı hemen bozalım diyo.Onu fikrinden nasıl caydıra bilirim?Yardım edin nolur.

kendini yetersiz hissediyo ve senide onla kalmaya mecbur gibi görüyodur:26:
kesinlikle onu bu düşünceden uzaklaştırıp hatanede bile olsan oyun oynamanın eğlenmenin bi yolunu bulun...
mesela erkek arkadaşım bn ameliyata girmeden şişe kapaklarıyla geldi dedim bu ne die masayı getrdi üstünde ellryle kale yapıp mac oynadık:1::1::1:
camdan bakıp hayat ne kadar sıkıcı iyiki senn yanındayımda günüm şenleniyo diyodu:38:
böle diyerek zorunluluktan diil sevdiğin için olduğunu anlat ona

canım belki ayrılmayı kendisi istiyordur direk söyleyemiyordur seni bahane ediyordur eğer öyleyse onu fikrinden dönderme bence hönülsüz aş ya diş ağrıtır yada baş...

Elimden gelen herşeyi yapıyorum onu eylendirmek için.Ama banasürekli ayrılalım diyo.Kendisi ayrılmak istemediğini biliyorum.Annesi geçen gün geldiğinde bana şöyle dedi.kızım seni zorlamıyoruz gençsin daha hasta biriyle olmaz diyosan hemen nişanı bozalım diyo.Sanki ailecek psikolojileri bozulmuş.Sürekli aynı şeyi tekrarlıyolar.Anneme ayrılmicam diyorum.Annem kızım kendin karar ver diyo.Delirmek üzereyim artık.

Son düzenleme:
Elimden gelen herşeyi yapıyorum onu eylendirmek için.Ama banasürekli ayrılalım diyo.Kendisi ayrılmak istemediğini biliyorum.Annesi geçen gün geldiğinde bana şöyle dedi.kızım seni zorlamıyoruz gençsin daha hasta biriyle olmaz diyosan hemen nişanı bozalım diyo.Sanki ailecek psikolojileri bozulmuş.Sürekli aynı şeyi tekrarlıyolar.Anneme ayrılmicam diyorum.Annem kızım kendin karar ver diyo.Delirmek üzereyim artık.

eğer gerçekten nişanlından eminsen ayrılma tabiki belli ki çok seviyosun nişanlını..
hastalıkla uğraşma dönemi çok yorucu orası öyle insanda psikoloji kalmaz ama başarabilirsiniz bence çünkü arada aşk var
sabret canım..yani ne denir bilmiorum böyle konuşmak kolay tabi..
peki tedavi durumu yok mu..buarada dediğin şeyi duymuştum bazen türkçe konuşan biri tamamen türkçeyi unutup ingilizce yada başka bir dil onuşabiliomuş beyin fonk.alakalı oluomus..
allah şifa versin

kızlar ben 4 yıl önce çocukluk aşkımla nişananlandım.3 ay sonra nişanlım bi kaza geçirdi.komaya girdi.ama atlatdı.kazadan sonra konuşması bile değişti.hatta ingilizcesi iyi olmadığı halde türkçe bazı kelimeleri unutunca ingilizce konuşmaya başlıyodu.bazı arkadaşlarım hatta yakın akrabalarım ondan ayrılmamı istedier.ama ben onu 20 yıl bekledim. Ve bıramayada hiç niyetim yoktu.3 yıl tedavi gördü.tam iyileşti evlenicez derken yine hastalığıyla ilgili sorun çıktıama bunların hiçbiri umrumda deyil.ben onu seviyorum.ama nişanlım bana sürekli istersen ayrıla biliriz.nişanı hemen bozalım diyo.onu fikrinden nasıl caydıra bilirim?yardım edin nolur.

senin kararın önemli ..evlensenizde ilerleyen zamanlarda hastalıgı ıle ılgılı problem cıkabılr su anda sorun degıl sevıyorum dıyosun da evlendıkten sonra sık sık rahatsızlanırsa bu duruma dayanabılecekmısın? Nişanlın sana yetemeyeceğini düşündüğü için ayrılma kararrını aklından gecırıyo olabılr senin kararın ileriyi görmeye calısarak kararını ver evlilk bu hakkında hayırlısı

Tavsiyeleriniz içn çok saolun.Sorunu çözdük zaten.Nişanlımı fikrinden taşındırmayı başardım.

Back