• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana yardım edin :(((

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arkadaşlar ben özel bölgemi yıllardır jiletle alıyorum, arada sırada makına ya da agda denedım ama azıcık yerı alıp bıraktım, az once sır agdayla almaya kalktım acısına katlanmak degılde sorun alamıyorum gerdıremıyorum tek elımle gene yapamadım ehryer yapıs yapıs oldu, amelıyat eldıvenı denesem olur mu nasıl uygulayacağım? :(((

ameliyat eldiveni ile al. jiletle aldığın için tüylerin sert ve kalındır. tek tek alırsın. ilk aldığın için baya uzun sürebilir. ben ilk aldığımda 3 günde almıştım. dinlene dinlene. baya yorucu olmuştu. ama şimdi hemen alıyorum. seninde zamanla alma süren kısalacaktır. sakın pes etme. çünkü zamanla ağdayla bile alabilecek duruma gelecek.

ameliyat eldiveni şu kutu halınde ıcınde 100 tane falan olanlardan dımı? tamam denıcem bugun sınrılendım yapamayınca gene jıleteldım bı haftaya uzar gene denıcem 3 gundede olsa alcam, tutup cekecekmıyım

ameliyat eldiveni şu kutu halınde ıcınde 100 tane falan olanlardan dımı? tamam denıcem bugun sınrılendım yapamayınca gene jıleteldım bı haftaya uzar gene denıcem 3 gundede olsa alcam, tutup cekecekmıyım

amaaaan ne ugrasıyosun canım yaaa kuafore gıt aldır valla cillop gıbı oluyosunopuyorumnanaktan

oyle cook pahalıda olmuyo hanı ayda 20 tl veriver tatlım

inan değiyo

amaaaan ne ugrasıyosun canım yaaa kuafore gıt aldır valla cillop gıbı oluyosunopuyorumnanaktan

oyle cook pahalıda olmuyo hanı ayda 20 tl veriver tatlım

inan değiyo
ya bende dusundum bunu parası sorun degıl 20 tl ne olacak, ama guvenılır bır kuafor nereden bulcam kı, hemde cekınıyorum , eldıvenı bı deneyeyımde olmazsa mecbur kuafore

kutudada satılıyor ufak poşetlerdede. eczanelere ameliyat eldiveni deyince veriyorlar. evet tek tek tutup çekeceksin. zaten alıştıkca tutam tutam cekmeye başlarsın. bazı eldivenler fazla pudralı olabiliyor o yüzden ilk almaya başladığında tüyleri tutmakta biraz zorlanabilirsin ama zamanla elinin terinden daha iyi kavranır hale geliyor. kolay gelsin sana zamanla alışırsın hem eldiveni kullanmaya hem daha hızlı almaya hemde acıya

eldıven aldım bugun , bı kac haftaya uzar denıcem bakalım ne olacak, olmazsa akmayla almayı deneyeceğim, akma çam sakızı galiba, babaannem hep onu kullanırdı, onuda ıkı parmagının arasına alıp tuylerı tutup cekıyosun, akma daha ıyı gıbı bakalım denıcem

Back