lütfen bana yardım edin

monopoly_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
10
0
slm.bende hamileğim ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm.şuanda ikinciye hamileğim.geçen hafta doktora gittim.ultarsyona girdim bebğimin kalp atışı falan var ama dikkatimi bişey çekti normalde bebğim 7 hafta 4 günlük olması gerekirken 6 hafta 3 günlük çıktı.kötü bişey olmasından korkuyorum.benim durumumda olan varmıı.lütfen yardım edin bana.şimdiden teşekkürler:CüvCüv::uhm::uhm:

slm.bende hamileğim ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm.şuanda ikinciye hamileğim.geçen hafta doktora gittim.ultarsyona girdim bebğimin kalp atışı falan var ama dikkatimi bişey çekti normalde bebğim 7 hafta 4 günlük olması gerekirken 6 hafta 3 günlük çıktı.kötü bişey olmasından korkuyorum.benim durumumda olan varmıı.lütfen yardım edin bana.şimdiden teşekkürler:CüvCüv::uhm::uhm:

geç döllenme olmustur.merak etme.
saglıcakla kucagına alırsın inş.

senin hesaplarından bir hafta sonra döllenmiştir panik yapma canım raht ol.....

canım merak etme benimde ilk zamanlar hep 1 hafta geriden geldi bebek şimdi 16 haftalığız yetişti haftasına merak etme yetişir oda yetişmese bile geç döllenmedir bişey çıkmaz bende ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşürümüştüm seni anlıorum panik olmanı

canım benimde hep öyleydi merak etme doktor geç döllenme demişti korkma bebişinide etkile boşu boşuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın haftayada kalp atışını duyarsınız canım

canım benimde hep öyleydi merak etme doktor geç döllenme demişti korkma bebişinide etkile boşu boşuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın haftayada kalp atışını duyarsınız canım

Cnm bazen ÖlÇÜmlerde hata olabılıyor bendede aynısı oldu bırdahakı sefere gıttıĞımde herŞey normale dÖnmÜŞtÜ sakın ÜzÜlÜp bebıŞınıde Üzme

X