How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lütfen bana yardım edin unutamıyorum yaşadıklarimi

gelmeyenyolcu99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
5
0
1
25
Merhaba iyi akşamlar şimdi anlatacaklarım benim lise döneminde yaşadığım zorbalıklar herşey üzerine yemin ederim ki bir senaryo değil .Çok Canim yanıyor ve unutamıyorum ders çalışmam gerekiyor odaklanamiyorum.Ben 23 yaşındayım liseye başladığımdan beri zorbalığa uğradım 3 yıl boyunca son sene başka bir liseye geçiş yaptım çünkü dayanamıyordum artık kurtuldum sandım ama kurtulmadim bu seferde dershanede aynı siniftaydik cumartesi pazar günleri tam bir cehennem gibiydi benim için .Eski okulumdan bir grup erkek beni herkesin içinde öyle rezil ederdiler ki ama hiç cevap veremezdim gözlerim doluyordu nasıl utanıp mahcup oluyordum göz yaşlarımı içime içime akitirdim evede ağlayarak giderdim aileme de anlatmıştım fakat yardımcı olmadılar sizi takmiyorum vs şöyle diyordular gerçekten çok sahipsiz kimsesizdim dershane müdürü ile defalarca görüştüm fakat fayda etmedi yine devam ettiler zorbaliklarina.Şimdi aklıma gelince öyle üzülüyorum ki canım çok ama çok yanıyor kendime çok kızıyorum çok nefret ediyorum neden bu kadar eziktim diye 😥😥

Merhaba iyi akşamlar şimdi anlatacaklarım benim lise döneminde yaşadığım zorbalıklar herşey üzerine yemin ederim ki bir senaryo değil .Çok Canim yanıyor ve unutamıyorum ders çalışmam gerekiyor odaklanamiyorum.Ben 23 yaşındayım liseye başladığımdan beri zorbalığa uğradım 3 yıl boyunca son sene başka bir liseye geçiş yaptım çünkü dayanamıyordum artık kurtuldum sandım ama kurtulmadim bu seferde dershanede aynı siniftaydik cumartesi pazar günleri tam bir cehennem gibiydi benim için .Eski okulumdan bir grup erkek beni herkesin içinde öyle rezil ederdiler ki ama hiç cevap veremezdim gözlerim doluyordu nasıl utanıp mahcup oluyordum göz yaşlarımı içime içime akitirdim evede ağlayarak giderdim aileme de anlatmıştım fakat yardımcı olmadılar sizi takmiyorum vs şöyle diyordular gerçekten çok sahipsiz kimsesizdim dershane müdürü ile defalarca görüştüm fakat fayda etmedi yine devam ettiler zorbaliklarina.Şimdi aklıma gelince öyle üzülüyorum ki canım çok ama çok yanıyor kendime çok kızıyorum çok nefret ediyorum neden bu kadar eziktim diye 😥😥
itip kakıyorlar mıydı ? yardımcı olmadılar sizi takmiyorum vs şöyle diyordular ne demek anlamadım

Yahu şu insanların hayatını cocuk yaştan zehir eden kimselere katlanamiyorum.
Zaten birinin sesi çıkmaya görsün,içinde kötülük olmadığı bilinsin.
Ruhunu öldürüp,özgüvenini kurutana kadar durmazlar.
Hiç sevmiyorum böyle şeyleri.
Yolda görseniz çocuktuk unuttuk derler.
Peki yaptıklarınızı karşınızdaki kişi unuttu mu acaba,zalimliginizi kaldırmaya yetti mi gücü..
Bak yine kufurum geldi..
Bazen çiş misali geliyor ve tutamıyorum.
O yüzden anladınız siz..

Yahu şu insanların hayatını cocuk yaştan zehir eden kimselere katlanamiyorum.
Zaten birinin sesi çıkmaya görsün,içinde kötülük olmadığı bilinsin.
Ruhunu öldürüp,özgüvenini kurutana kadar durmazlar.
Hiç sevmiyorum böyle şeyleri.
Yolda görseniz çocuktuk unuttuk derler.
Peki yaptıklarınızı karşınızdaki kişi unuttu mu acaba,zalimliginizi kaldırmaya yetti mi gücü..
Bak yine kufurum geldi..
Bazen çiş misali geliyor ve tutamıyorum.
O yüzden anladınız siz..
Ne kadar doğru dediniz ben çok saf iyi niyetli ve masumdum naiftim hiç cevap veremezdim yıllardır antidepresan kullanıyorum

Kayhan'ı izlediniz mi bilmem ama tek tek bulsaydınız atsaydınız eleminizi kederinizi bakın nasıl rahatlama geliyor 😀

Kızımda şuan bu akran zorbaliklariyla mücadele ediyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki 😔
Keşke ailen hemen müdahale etselerdi en azından destek olsalardi bu kadar etkilenmezdin.
Özgüven eksikliği olmuş,o içinizdeki duygular hep bastırılmış.
Ama bir şekilde kendini bu yaşına, bu hayatına adapte edersen rahat edersin.
Geçmiş yüzleş ve öfkeni at içinden,o yükleri bırakırsan hafiflersin.

Kızımda şuan bu akran zorbaliklariyla mücadele ediyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki 😔
Keşke ailen hemen müdahale etselerdi en azından destek olsalardi bu kadar etkilenmezdin.
Özgüven eksikliği olmuş,o içinizdeki duygular hep bastırılmış.
Ama bir şekilde kendini bu yaşına, bu hayatına adapte edersen rahat edersin.
Geçmiş yüzleş ve öfkeni at içinden,o yükleri bırakırsan hafiflersin.
Benim ailem hiç yanımda olmadı sahipsizdim çok rezil edildim gururumu şerefimi kaybettim

Benim ailem hiç yanımda olmadı sahipsizdim çok rezil edildim gururumu şerefimi kaybettim
Öyle düşünme evet çok ağır geliyor,çok kötü şeyler yaşayıp hissettin ama şimdi özgür bir bireysin.

Kendi ayaklarin üzerinde sağlam dur.
Kendine vakit ayır,kendine yatırım yap.
Kendi kendinin sahibi ol.
Gururunda,serefinde kaybolmadi merak etme.

Çok şükür hepsi geçmişte kalmış. Şimdi iyileşme vakti :) Size en iyi yardım psikoloğa gitme tavsiyesi olur.

Artık o insanlar hayatında yok, yeni insanlarla yeni bir hayat kurdun. Geçmişe bu kadar takılı kalmak sadece seni üzer bazı şeyleri unutmak gerekir

zorbaların neredeyse tamamı zorbalığa uğrayan insanlar. güçsüz, derinden kırılmış insanlar zaten devamlı çok gergin olur ve hem kendi içlerinde bir denge bulabilmek için hem de kimsesizlik yalnızlık duygularından kurtulabilmek için sağa sola saldırarak görünür olmaya çalışırlar. bir araya geldiklerinde etkileri daha büyük olduğundan sınıf gibi, ofis gibi sosyal medya vs gibi ortamlarda zaten hemen gruplaşırlar. böyle aciz insanlar her yerde her insana bulaşabilir. bunları döve döve de söve söve de bitiremezsin. uğradığın zorbalık yanlış davrandığın, kötü biri olduğun için, sessiz olduğun, kendini savunamadığın veya hak ettiğin için başına gelmedi. baş etme yöntemlerini bilmemek de senin eksikliğin değildi. bu konu hakkında derya deniz araştırma var. okuyup anlamaya çalış, etkisiyle baş edemiyorsan psikolog yardımı al.

Sakın lütfen ne alakası var gurur şeref kaybetmekle.. size kocaman sarılmak istedim. Keşke öğretmenleriniz biraz ilgili olsaydı. Malesef zorbalık şu an okulllarda hala çözüm bulunamayan bir konu. Zorbalık yapanların biraz üstlerine gidince kendilerini geri çekiyorlar aslında

Back