- 16 Mayıs 2022
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi gelmeyenyolcu99
Merhaba iyi akşamlar şimdi anlatacaklarım benim lise döneminde yaşadığım zorbalıklar herşey üzerine yemin ederim ki bir senaryo değil .Çok Canim yanıyor ve unutamıyorum ders çalışmam gerekiyor odaklanamiyorum.Ben 23 yaşındayım liseye başladığımdan beri zorbalığa uğradım 3 yıl boyunca son sene başka bir liseye geçiş yaptım çünkü dayanamıyordum artık kurtuldum sandım ama kurtulmadim bu seferde dershanede aynı siniftaydik cumartesi pazar günleri tam bir cehennem gibiydi benim için .Eski okulumdan bir grup erkek beni herkesin içinde öyle rezil ederdiler ki ama hiç cevap veremezdim gözlerim doluyordu nasıl utanıp mahcup oluyordum göz yaşlarımı içime içime akitirdim evede ağlayarak giderdim aileme de anlatmıştım fakat yardımcı olmadılar sizi takmiyorum vs şöyle diyordular gerçekten çok sahipsiz kimsesizdim dershane müdürü ile defalarca görüştüm fakat fayda etmedi yine devam ettiler zorbaliklarina.Şimdi aklıma gelince öyle üzülüyorum ki canım çok ama çok yanıyor kendime çok kızıyorum çok nefret ediyorum neden bu kadar eziktim diye