- 10 Mayıs 2022
- 39
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi melisaaaanurrrr
-
Oluyor maalesef ya, neden dikkat etmedin kişu çıplak temasla girme olmadan sürtünmeyle gebelik olurmu
Lütfen dalga gecmek icin yorum yapma doğrusu neyse onu söyle seninde basına gelebilirdiOluyor maalesef ya, neden dikkat etmedin ki
Ayyh asla dalga geçmiyorum.Lütfen dalga gecmek icin yorum yapma doğrusu neyse onu söyle seninde basına gelebilirdi
Ayyh asla dalga geçmiyorum.
Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir ye
Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir yere bulastiysa içeri kaçmış olabilir. Yumurtlama gününde nasıl cesaret ettiniz jwAyyh asla dalga geçmiyorum.
Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir yere bulastiysa içeri kaçmış olabilir. Yumurtlama gününde nasıl cesaret ettiniz
Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir yere bulastiysa içeri kaçmış olabilir. Yumurtlama gününde nasıl cesaret ettiniz
Sırf o zevk alsın beni daha cok sevsin diye sakın anal birliktelik yaşama. O zevkine bakacak sen zevk almadıgın gibi acı ve ızdırap icinde kalacaksın ve asla son bulmayacak. Herseferınde bu son söz vs dese de son olmayacak. Seni sadece rahatlamak için kullanacak. Peki sen?her ay acaba hamilemıyım ayrılırsaj birine anlatır mı vs düşüncelerle boğuşacaksın. Hamile degılsın ama bedenın kullanılıyor haberin olsun.c
Çok haklısın adetimi olur olmaz son vericem bu duruma ama eminsin demi bisey olmıycanaAyyh asla dalga geçmiyorum.
Hamile olma durumu varmı suanBence burda tek sorun hamilelik şüphesi degil anal istemesi uzaklas bu adamdan yol yakinken
Merak etme olmaz canım çok düşük bir ihtimal hamile kalmak öyle sanıldığı kadar kolay bişey değil o spermin belirli bir hızla vajinaya girmesi lazım böyle hamile kalmak çok ama çok düşük bir ihtimal ben bir yıllık evliyim çocuk sahibi olmak istiyordum doktora öyle sorular çok sordum araştırdım hamile kalmak için yok şöyle yapınca olur mu yok böyle yapınca olur mu yani milyonda bir neredeyse ama sana bir tavsiye verim birdaha öyle bişey yapma canım yazık sanada öyle bir erkekle ilişki kurma seni tertemiz isteyecek değerli görecek sana saygı duyacak düğünden sonra seni eşi yapacak biriyle olHamile olma durumu varmı suanO yoksa zaten Bida böyle sey olmıycak uzaklascam ama bana kesin bilgi verin çok stres yapıyorum 8 gün oldu bugun idrar testinde çıkarmı
Offf yok hamilelik felan rahat olHamile olma durumu varmı suanO yoksa zaten Bida böyle sey olmıycak uzaklascam ama bana kesin bilgi verin çok stres yapıyorum 8 gün oldu bugun idrar testinde çıkarmı
Bilgim var hamile değilsin mümkün değil giren çıkan yok alenen bosalma da yok, imkansız. Stres yaparsan stres sebebiyle adetin gecikir. Hamile falan değilsin merak etme#bilgisiolan yardım edebilirmi
Altına imzamı atarım. Kızlar kendinizi kullandırmayın asla bir erkek sizi sevsin diye bunları yapmayın aslaaaSırf o zevk alsın beni daha cok sevsin diye sakın anal birliktelik yaşama. O zevkine bakacak sen zevk almadıgın gibi acı ve ızdırap icinde kalacaksın ve asla son bulmayacak. Herseferınde bu son söz vs dese de son olmayacak. Seni sadece rahatlamak için kullanacak. Peki sen?her ay acaba hamilemıyım ayrılırsaj birine anlatır mı vs düşüncelerle boğuşacaksın. Hamile degılsın ama bedenın kullanılıyor haberin olsun.
Bu şekilde hamile olamazsın ama ruh sağlığına zarar canım. Ayrıca emin ol erkek arkadaşının asla umrunda değildir şu an yaşadığın stres, korku. Biriyle bir şey yaşarken 1 kere değil 1000 kere düşünün. Bunları yaşamaya değer kişilerle doğru zamanlarda yaşayın.8 gün önce sevglimle bişeyler yaşadık ilk baş kıyafetle sürtündük ondan bisey olmıycanı biliyorum daha sonrası benim üstümde hic bisw yoktu erkekte ise pantolon vardı anal yapmak istedi tam oraya giriyordu istemedim kalktım 3 kez böyle oldu yani sprem değmiş olblr tam yapacaken istemedim sonra üstüme geldi sürtünmeli yaptık bisey yokken onda pantolon duruyordu ama belki spremi pantolonuna temas etmiştir bana değdi ve orasına dokunup benim vajınamla oynadı eliyle sürekli sorum şu çıplak temasla girme olmadan sürtünmeyle gebelik olurmu sprem denilen sıvı kadın bölgesine degse icine degil dışına biseynolurmu ilişkiye girmeden gebelik oluşurmu o gün yumurtama dönemiydi o günden belli akıntım var
Hamile olma ihtimalin olursa o kepazeliğe devam mı edeceksin?Hamile olma durumu varmı suanO yoksa zaten Bida böyle sey olmıycak uzaklascam ama bana kesin bilgi verin çok stres yapıyorum 8 gün oldu bugun idrar testinde çıkarmı
Çok doğru keske yapmadan önce farkına varsaydım bunu atlatım Bida yok zaten sevgi icin değmezAltına imzamı atarım. Kızlar kendinizi kullandırmayın asla bir erkek sizi sevsin diye bunları yapmayın aslaaa
Çok haklısın Bida yok zaten regl olduktan sonra Bida yanına gitmiycemBu şekilde hamile olamazsın ama ruh sağlığına zarar canım. Ayrıca emin ol erkek arkadaşının asla umrunda değildir şu an yaşadığın stres, korku. Biriyle bir şey yaşarken 1 kere değil 1000 kere düşünün. Bunları yaşamaya değer kişilerle doğru zamanlarda yaşayın.
Yoksa böyle korku içinde forum sitelerinde umut ararsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?