• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edin bilgisi olanlar 🥺

melisaaaanurrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
39
-1
1
25
8 gün önce sevglimle bişeyler yaşadık ilk baş kıyafetle sürtündük ondan bisey olmıycanı biliyorum daha sonrası benim üstümde hic bisw yoktu erkekte ise pantolon vardı anal yapmak istedi tam oraya giriyordu istemedim kalktım 3 kez böyle oldu yani sprem değmiş olblr tam yapacaken istemedim sonra üstüme geldi sürtünmeli yaptık bisey yokken onda pantolon duruyordu ama belki spremi pantolonuna temas etmiştir bana değdi ve orasına dokunup benim vajınamla oynadı eliyle sürekli sorum şu çıplak temasla girme olmadan sürtünmeyle gebelik olurmu sprem denilen sıvı kadın bölgesine degse icine degil dışına biseynolurmu ilişkiye girmeden gebelik oluşurmu o gün yumurtama dönemiydi o günden belli akıntım var

Lütfen dalga gecmek icin yorum yapma doğrusu neyse onu söyle seninde basına gelebilirdi
Ayyh asla dalga geçmiyorum.
Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir yere bulastiysa içeri kaçmış olabilir. Yumurtlama gününde nasıl cesaret ettiniz🙄

Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir ye
Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir yere bulastiysa içeri kaçmış olabilir. Yumurtlama gününde nasıl cesaret ettiniz🙄
jw
Spermler hareketli canlılar, vajinana yakın bir yere bulastiysa içeri kaçmış olabilir. Yumurtlama gününde nasıl cesaret ettiniz

Sırf o zevk alsın beni daha cok sevsin diye sakın anal birliktelik yaşama. O zevkine bakacak sen zevk almadıgın gibi acı ve ızdırap icinde kalacaksın ve asla son bulmayacak. Herseferınde bu son söz vs dese de son olmayacak. Seni sadece rahatlamak için kullanacak. Peki sen?her ay acaba hamilemıyım ayrılırsaj birine anlatır mı vs düşüncelerle boğuşacaksın. Hamile degılsın ama bedenın kullanılıyor haberin olsun.

Sırf o zevk alsın beni daha cok sevsin diye sakın anal birliktelik yaşama. O zevkine bakacak sen zevk almadıgın gibi acı ve ızdırap icinde kalacaksın ve asla son bulmayacak. Herseferınde bu son söz vs dese de son olmayacak. Seni sadece rahatlamak için kullanacak. Peki sen?her ay acaba hamilemıyım ayrılırsaj birine anlatır mı vs düşüncelerle boğuşacaksın. Hamile degılsın ama bedenın kullanılıyor haberin olsun.c
Çok haklısın adetimi olur olmaz son vericem bu duruma ama eminsin demi bisey olmıycana

Hamile olma durumu varmı suan 🤦🏼‍♀️ O yoksa zaten Bida böyle sey olmıycak uzaklascam ama bana kesin bilgi verin çok stres yapıyorum 8 gün oldu bugun idrar testinde çıkarmı
Merak etme olmaz canım çok düşük bir ihtimal hamile kalmak öyle sanıldığı kadar kolay bişey değil o spermin belirli bir hızla vajinaya girmesi lazım böyle hamile kalmak çok ama çok düşük bir ihtimal ben bir yıllık evliyim çocuk sahibi olmak istiyordum doktora öyle sorular çok sordum araştırdım hamile kalmak için yok şöyle yapınca olur mu yok böyle yapınca olur mu yani milyonda bir neredeyse ama sana bir tavsiye verim birdaha öyle bişey yapma canım yazık sanada öyle bir erkekle ilişki kurma seni tertemiz isteyecek değerli görecek sana saygı duyacak düğünden sonra seni eşi yapacak biriyle ol

spermleri ziplayan bir virus gibi bisey oldugunu mu dusunuyorsunuz? acik havayla temas edince ölüyo canim onlar. yani sevgilinin eline bulasmişta, ordan senin vajinana degmis. cok dusuk bir ihtimal. bu arada idrar testinde cikmaz ama kan testinde cikar. aile hekimligine gidip kan verin

Sırf o zevk alsın beni daha cok sevsin diye sakın anal birliktelik yaşama. O zevkine bakacak sen zevk almadıgın gibi acı ve ızdırap icinde kalacaksın ve asla son bulmayacak. Herseferınde bu son söz vs dese de son olmayacak. Seni sadece rahatlamak için kullanacak. Peki sen?her ay acaba hamilemıyım ayrılırsaj birine anlatır mı vs düşüncelerle boğuşacaksın. Hamile degılsın ama bedenın kullanılıyor haberin olsun.
Altına imzamı atarım. Kızlar kendinizi kullandırmayın asla bir erkek sizi sevsin diye bunları yapmayın aslaaa

8 gün önce sevglimle bişeyler yaşadık ilk baş kıyafetle sürtündük ondan bisey olmıycanı biliyorum daha sonrası benim üstümde hic bisw yoktu erkekte ise pantolon vardı anal yapmak istedi tam oraya giriyordu istemedim kalktım 3 kez böyle oldu yani sprem değmiş olblr tam yapacaken istemedim sonra üstüme geldi sürtünmeli yaptık bisey yokken onda pantolon duruyordu ama belki spremi pantolonuna temas etmiştir bana değdi ve orasına dokunup benim vajınamla oynadı eliyle sürekli sorum şu çıplak temasla girme olmadan sürtünmeyle gebelik olurmu sprem denilen sıvı kadın bölgesine degse icine degil dışına biseynolurmu ilişkiye girmeden gebelik oluşurmu o gün yumurtama dönemiydi o günden belli akıntım var
Bu şekilde hamile olamazsın ama ruh sağlığına zarar canım. Ayrıca emin ol erkek arkadaşının asla umrunda değildir şu an yaşadığın stres, korku. Biriyle bir şey yaşarken 1 kere değil 1000 kere düşünün. Bunları yaşamaya değer kişilerle doğru zamanlarda yaşayın.
Yoksa böyle korku içinde forum sitelerinde umut ararsın.

Bu şekilde hamile olamazsın ama ruh sağlığına zarar canım. Ayrıca emin ol erkek arkadaşının asla umrunda değildir şu an yaşadığın stres, korku. Biriyle bir şey yaşarken 1 kere değil 1000 kere düşünün. Bunları yaşamaya değer kişilerle doğru zamanlarda yaşayın.
Yoksa böyle korku içinde forum sitelerinde umut ararsın.
Çok haklısın Bida yok zaten regl olduktan sonra Bida yanına gitmiycem

Back