Lütfen bana birşeyler söyleyin....

konuna yorum yapmıştım ama aklıma şimdi şöyle bişey geldi madem çok korkuyosun ordaki evi satsan başka biyerden ev alsan nasılsa kayıvalidenin yanındasın bunu yapma şansın var,yada kiralık eve taşınıp yeni evinide kiraya verip oranın kirasıyla oturduğun evin kirasını karşılasanız

korkularını yenmen için yüzleşmen gerekir

bizim evimiz de mezarlık yanındaydı

unutuyorsun orada mezarlık olduğunu hiç aklına gelmiyor...

ölüden değil diriden korkçan şekerim. her günümü zehir eden kaynana yanında yaşamaktansa, orda kimseye zararı olmayan ölülerle yakın yaşamayı tercih ederim.alışırsın zamanla bence kaç kurtar kendini ordan.sonra kandırırsın kocanı orayı satıp başka ev aldırırsın zamanla

Pardon 'ama olacağı varsa her yerde olur' mezarlık yanı diye her akşam sizi hayaletlerin ziyarete geleceğini mi düşünüyorsunuz ?

Korku filmi çok izlediniz sanırım.

Madem o kadar şikayetçisiniz durumunuzdan , semt değiştirmek için ikinci bi eviniz de olmuş ne güzel buna şükür edin ( Millet bir evi bulamıyor sonuçta )

Şu an bulunduğunuz evde çok mu güvenli sanıyorsunuz ? Adım attığımız her alanda cin lerin olması mümkünken..

Besmeleyi çektikten sonra mezarlığa yakın evden değil mezarlığın içinden de yürür insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…