canım hergün kaynana görümce dırdırı dinliyeceğine ölülerin sessizliğini dinlersin daha huzurlu olursun zamanla alışırsn zaten
Ölülerin sessizligi dedin korku filmi gibi geldi bana :18:
Konu sahibi arkadasim esin gece vardiyasinda calisiyorsa ve sendede
biraz korku varsa bence tasinma.
Psikolojin bozulmasin sonra.
Ama ben alisirim korkmam diyorsan, zaman bile kaybetme tasin gitsin. :)
Arkadaşlar burayı uzun süredir takip ediyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var..çünkü çevremde akıl alabileceğim kimse yok .Şimdi benim derdim 14 senelik evliyim küçük yaşta evlendim kaynanamla ve görümcemle asla anlaşamadım bu geçen zaman içersinde.evlerimiz yanyana..düşünün artık çektiğimi yaşayan bilir ne özgürlüğüm ne hayatım kaldı sabahtan akşama lafları hiç bitmez zehir ederler hergünümü eşimde sağolsun hiç ağırlığını koymaz onlara birşey diyemez sanırım benden daha fazla değer veriyor onlara ama ben gidecek yerim olmadığı için katlanmak zorundayım.şimdi ben bu evden kurtulmak istiyorum eşimin bir evi daha oldu burdan uzak kurtulmam için güzel bir fırsat çıktı ama gelin görünki yan tarafı mezarlık. benim eşim gece vardiyasında çalışıyor ve ben akşamları yalnızımama buraya artık katlanamaz oldum inanın bana o tarafada gidemiyorum akşamları ürkerim diyee off napıcamı bilmiyorum bana akıl verin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?