Lütfen bana birşeyler söyleyin....

celine82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
12
0
16
İzmir
Arkadaşlar burayı uzun süredir takip ediyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var..çünkü çevremde akıl alabileceğim kimse yok .Şimdi benim derdim 14 senelik evliyim küçük yaşta evlendim kaynanamla ve görümcemle asla anlaşamadım bu geçen zaman içersinde.evlerimiz yanyana..düşünün artık çektiğimi yaşayan bilir ne özgürlüğüm ne hayatım kaldı sabahtan akşama lafları hiç bitmez zehir ederler hergünümü eşimde sağolsun hiç ağırlığını koymaz onlara birşey diyemez sanırım benden daha fazla değer veriyor onlara ama ben gidecek yerim olmadığı için katlanmak zorundayım.şimdi ben bu evden kurtulmak istiyorum eşimin bir evi daha oldu burdan uzak kurtulmam için güzel bir fırsat çıktı ama gelin görünki yan tarafı mezarlık. benim eşim gece vardiyasında çalışıyor ve ben akşamları yalnızım :( ama buraya artık katlanamaz oldum inanın bana o tarafada gidemiyorum akşamları ürkerim diyee off napıcamı bilmiyorum bana akıl verin lütfenn

Canım keşke yakınında mezarlık olan yere taşınabilseydin bence mezarlıktan korkulmaz ya.

Canlıların verdiği zararı ölüler vermez kimseye.

canım sen canlılardan kork ölüden korkma :)

benım annemde yasamıs yıllarca vanda mezarlık karsısında teröristlerin içince silah seslerıyle uyuyormuss

hem ölüler kaynanadan da korkunç degıldıryaa seslerı yok solukları yokk :52:

Allaha sıgındıktan sonra hıc bırsey olmaz içini ferah tut hepımızın gıdecegı yer orası :)

canım hergün kaynana görümce dırdırı dinliyeceğine ölülerin sessizliğini dinlersin daha huzurlu olursun zamanla alışırsn zaten

canım hergün kaynana görümce dırdırı dinliyeceğine ölülerin sessizliğini dinlersin daha huzurlu olursun zamanla alışırsn zaten

Ölülerin sessizligi dedin korku filmi gibi geldi bana :18:

Konu sahibi arkadasim esin gece vardiyasinda calisiyorsa ve sendede
biraz korku varsa bence tasinma.
Psikolojin bozulmasin sonra.

Ama ben alisirim korkmam diyorsan, zaman bile kaybetme tasin gitsin. :)

Ölülerin sessizligi dedin korku filmi gibi geldi bana :18:

Konu sahibi arkadasim esin gece vardiyasinda calisiyorsa ve sendede
biraz korku varsa bence tasinma.
Psikolojin bozulmasin sonra.

Ama ben alisirim korkmam diyorsan, zaman bile kaybetme tasin gitsin. :)

Arkadaşlar hepinize cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim evet aslında her iki tarafta psikolojimi bozuyor dün eşime dedimki iki tarafada gitmesek başka bi taraftan ev kiralasak o kadar çok mutlu olucamki sanki yeni doğmuş gibi ama eşim hayır dedi benim evim varken ben kirada oturmam dedi :(

Bir süre sonra, evinin yanında mezarlık olduğunu bile unutacaksın..
Mesela gürültülü bir ortama girdiğinde, önce o gürültü rahatsız eder ama, bir süre sonra duyarsızlaşmaya başlarsın..buna alışma diyorlar :)
Alışırsın yani..Bence taşının ve huzura erin.. Arkadaşların dediği gibi canlıların verdiği zararı, ölüler vermez..

Safsatalarla kendini korkutma mezarlık korkulacak bir şey değil lise yıllarımda geceleri sürekli mezarlıktan geçerdik o çevrelerde dolaşırdık ölülerden bir zarar gelmez bir şey olacak olsa bize olurdu taşın bence

Kaynanan ve görümcenin verdiği zararı mezarlıktaki ölüler veremez canım bence korkulacak birşey yok...

Arkadaşlar burayı uzun süredir takip ediyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var..çünkü çevremde akıl alabileceğim kimse yok .Şimdi benim derdim 14 senelik evliyim küçük yaşta evlendim kaynanamla ve görümcemle asla anlaşamadım bu geçen zaman içersinde.evlerimiz yanyana..düşünün artık çektiğimi yaşayan bilir ne özgürlüğüm ne hayatım kaldı sabahtan akşama lafları hiç bitmez zehir ederler hergünümü eşimde sağolsun hiç ağırlığını koymaz onlara birşey diyemez sanırım benden daha fazla değer veriyor onlara ama ben gidecek yerim olmadığı için katlanmak zorundayım.şimdi ben bu evden kurtulmak istiyorum eşimin bir evi daha oldu burdan uzak kurtulmam için güzel bir fırsat çıktı ama gelin görünki yan tarafı mezarlık. benim eşim gece vardiyasında çalışıyor ve ben akşamları yalnızım :( ama buraya artık katlanamaz oldum inanın bana o tarafada gidemiyorum akşamları ürkerim diyee off napıcamı bilmiyorum bana akıl verin lütfenn

Dedem; ölüden korkmam diriden korktuğum kadar derdi. Haklıymış rahmetli.

O ölüler mezardan cıkıp huzurunuzu bozamaz, hele bi taşının onu sonra düşünürsünüz :)

ailemin evi mezarlığın hemen yanında. mutfak balkonu manzarası selvi ağaçları :) bir kere bile aklıma korkmak gelmemiştir. geçen arabalar bile saygılarından korna çalmaz, insanlar saygıdan gürültülü geçmez. tam aksine sakin ve huzurlu. hepimizin gideceği yer orası. çok korkunuz varsa bilemem tabi ;)

sanırım izlediğimiz filmler yüzünden mezarlıktan korkuyoruz.

oysa ki öteki aleme gidipte dönen yoktur. kalbin vesvese yapıyor.

her akşam ayetel kürsi okuyup yatarsan eminim içindeki vesvese biter.

ilk bir ay tedirgin olabilirsin. bu gayet normal... ama korkacaksan Allahtan kork. toprak altında yatandan değil.

sokak aydınlatması az ise veya mezarlığın giriş kısmında aydınlatma az ise büyükşehir belediyesine müracat edip aydınlatma talep edebilirsin. gündüz gibi olmasa da loşluğu alır.

ilk bir ay tedirgin olabilirsin. bu gayet normal... ama korkacaksan Allahtan kork. toprak altında yatandan değil.

sokak aydınlatması az ise veya mezarlığın giriş kısmında aydınlatma az ise büyükşehir belediyesine müracat edip aydınlatma talep edebilirsin. gündüz gibi olmasa da loşluğu alır.

bizimde bundan önceki evimizin arka balkonu mezarlıkla bitişikti. Annem içinde benim içinde hiç saıkıntı olmamıştı belkide bir süre sonra alıştığımız için olsa gerek. Yani zamanla alışılıyo ama kendini alıştırıp takıntı haline getirmemen gerekiyo . Ben olsam sürekli stres, sıkıntı halinde olmaktansa , kaynanamı her gördüğümde sinir olmaktansa taşınır geçerdimm

Arkadaşlara katılıyorum, mezarlık korkulacak bir yer değil..Bir süre sonra alışırsınız.
Mezarlığın içinde dahi uyusanız zarar gelmez.Gelse gelse oraya gelen insanlardan gelir.
Böyle bir fırsatınız varken gitmelisiniz eğer huzurunuz yoksa.

Dirileri denediniz birde ölüleri deneyin. :)

bi kaç gün zorlanır insan illaki ama sonrasında alışırsın die düşünüyorum. keşke benimde böyle bi imkanım olsaydı 1dk düşünmezdim :) arkadaşlarında dediği gibi yaşayanlardan korkmak lazım asıl mesela eşinin ailesinden :)) hem ölümü heran hatırlamak lazım ibadette etmiş olursun :)

Son düzenleme:
Back