Beceremedim yazmayı. Valla ablacım dikkatli olmanı tavsiye ederim. Aynı senin durumunda ailemden biri vardı. Evlendi. Çocuklarını umursamadı. Şimdi rezil halde. Güya evleneceği adam da çok seviyordu, çok aşıktı. Çıkar ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca yeğenime de vurmuş adam. Maddi durumun nedir bilmiyorum ama erkekten maddi anlamda az da olsa üstünsen evin işin araban varsa, bir kere daha düşün derim ben. Yakınım iki kızı vardı. Onları tehdit etti sizi babaannenize veririm evlenmeme karşı çıkarır ya da birine bişey anlatırsanız diye, şu an çok mutsuz. Adamı iki kere evden gönderdi, seviyorum diye barıştı. Adam resmen ağzına tükürüyor, rencide ediyor. Bir de evlenmeden önce nasıl efendi, dindar, aşık göstermişti kendini. Çocuğunuzu üzecek bir duruma gelmemenizi tavsiye ederim. Çünkü çocuk mutsuz olunca, anne de mutsuz oluyor. Yanınıza alsanız çocuğu, size birşey demez ama üzülebilir. Yeğenlerim yatak odasını falan dinleyip annelerine kızıyorlardı. O hala benim gözümde babamın eşi falan diyorlardı. Çocukların psikolojisi bozuldu. İşiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun.