lütfen bana bir akıl verin...

Adamla madem "birbirinizi deliler gibi seviyorsunuz" , bilmiyormuydu çocuğunun olduğunu ?
Hangi merhamet ve vicdanla çocuğu yanında BİR SÜRE getirme diyebilir ?
Böyle bir adamdan çocuğuna cici baba olmasını nasıl beklersin..

Reddi velayet davası açarım, nasıl olsa sokağa atacak değiller ya diyorsun bide, annesi olarak başta sen atıyorsun sokağa sırf evlenme hevesine.
Kızınıza o kadar çokk acıdım ki.
Allah size değil kızınıza yardım etsin inşallah.

Sinirlerim bozuldu. Cok uzuldum o cocuga. Dogurmakla annelik olunmuyor. Yazik ya ne gunahi var o cocugun. Baba baba degil, anne anne degil. Herkes kendini dusunuyor, kendi hayatinda. Cocuksa orda burda buyuyecek. Sicak bir yuvasi hic bir zaman olmayacak. Egitimi, psikolojisi kimsenin umurunda degil. Cok uzuldum. Soyleyecek kelime bulamiyorum. Umarim bu konu fake dir.

Anaaam bu konu daha devam ediyomuydu 3 gün oldu maşallah konu sahibide her mesaja cevap vermiş.

Lütfen herkes anne olmasın. Ne biçim bir annesin sen bee. Bela gibi görüyorsunuz yük gibi görüyorsunuz. Senin o kızını ilk etapta yanında istemeyen cibiliyetsiz damat adayı hazretleri ne zaman yanında isteyecek peki kızınızı.bi gidin Allah aşkına kendinizi biraz sorgulayın.

O çocugun annesı olduguna emın mısın?Benım bıldıgım ANNELİK ; senden kopan o muhtesem parca ıcın canını vermektır,herseyden önce onu dusunmektır,gecelerı uykusuz kalsan da o bı gulusle mutlu hıssetmektır vs vs..Ne sen annesın,ne eskı kocan baba, ne yenısı adam...Yuh..

Yazık yaa. Nasl insanlar var. Evlenmek istemeniz gayet doğal ancak çocuğunuza karşıki tutumunuz dehşet verici. Bnce siz çocuğu başınızdan atmak istiyorsunuz yoksa gonul nasıl el verir bu duruma

Beceremedim yazmayı. Valla ablacım dikkatli olmanı tavsiye ederim. Aynı senin durumunda ailemden biri vardı. Evlendi. Çocuklarını umursamadı. Şimdi rezil halde. Güya evleneceği adam da çok seviyordu, çok aşıktı. Çıkar ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca yeğenime de vurmuş adam. Maddi durumun nedir bilmiyorum ama erkekten maddi anlamda az da olsa üstünsen evin işin araban varsa, bir kere daha düşün derim ben. Yakınım iki kızı vardı. Onları tehdit etti sizi babaannenize veririm evlenmeme karşı çıkarır ya da birine bişey anlatırsanız diye, şu an çok mutsuz. Adamı iki kere evden gönderdi, seviyorum diye barıştı. Adam resmen ağzına tükürüyor, rencide ediyor. Bir de evlenmeden önce nasıl efendi, dindar, aşık göstermişti kendini. Çocuğunuzu üzecek bir duruma gelmemenizi tavsiye ederim. Çünkü çocuk mutsuz olunca, anne de mutsuz oluyor. Yanınıza alsanız çocuğu, size birşey demez ama üzülebilir. Yeğenlerim yatak odasını falan dinleyip annelerine kızıyorlardı. O hala benim gözümde babamın eşi falan diyorlardı. Çocukların psikolojisi bozuldu. İşiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun.

evliligin ilk vakitleri basbasa olmak icin bi sureligine istemez, anlarim..
kiz cocugu uvey babayla buyumesin dersin, bunu da anlarim..
e bu yavruyu babasi filan istemiyo, anneannede durmaz diyorsun.. geriye kalan secenek sensin..
ee yani?
mustakbel kocan senin bi sekilde cocugundan vazgececegini anlamistir mutlaka.. biliyodur kendi istemezse cocugunun sizle kalmayacagini ve senin bunu pasa pasa kabullenecegini..

Reddi velayet davasi acsammi?
disari aticak degillerya elbet bakarlar.........????

Bi git isine yaaa.
Sana bisey yazmaya useniyorum, yazdigimin yarisi bosa gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…