lütfen bana bir akıl verin...

nasıl kıyıyorsunuz o yavrucağa ya, Allahım affetsin isyan değil ama bu kadar anne olmak için yalvaran kadın varken böyle kadınların çocuk doğurması neden ya neden??? günah değil mi başınızdan atmaya çalışıyorsunuz, annesi babası varken yurda vermek neden?

ayrıca madem üvey baba elinde büyümesin istiyorsun evlenmeyiver bi zahmet

vallahı pes.. benım cocugumu ıstemıcek adamın askından olsem gebersemde gozum gormez atcak hallerı yok demıssın ama gorunen o kı sız cocugunuzdan coktan vazgecmıssınız bır anne olarak.. anne evladından vazgecmısse baba haylı haylı vazgecer.. kızınızdan bahsederken bıle ondan vazgectıgınız hatta sevgılınıze tercıhınız oldugu o kadar aşikar ki.. Allah kızınızın yardımcısı olsun..

Başka konularda yazınca herkes tepki gösteriyor ama bir kadın anne olunca bazı vasıflarını törpülemeli, hatta unutmalı.
Ya sen annesin, gerekirse aşık da olma, olduysan da öl aşkından yeter ki evladın güzel güzel büyüsün.
La senin neyine aşk meşk be
Şimdi yok efendim çocuk doğurdu diye hayatından mı vazgeçecek diyenler çıkacak. Onlara cevabım EVET! Gerekirse vazgeçeceksin. Yemiyorsa da 9 sene evvel doğurmayacaktın.
Bak ben 22 yaşındayım, ne evlendim ne de çocuğum var.Önümüzdeki senelerde de niyetli değilim. İyice düşünmek lazım, evlendim e hadi bir de çocuk yapalım adet yerini bulsun demekle olmuyor bu işler. Herkes anne olmak zorunda da değil. Evlenip senesine varmadan doğuruyorlar, bu ne cesarettir arkadaş, kedi değil o insan ya Ömür boyu 1 kişiyi değil 2 kişiyi düşüneceksin sen, bu kararı vermek bu kadar basit mi, yarım saatte oldu bittiyle mi oluyor bu işler?

Kızınızın durumuna gerçekten çok üzüldüm bir anne olarak içim sızladı. Nasıl bu kadar vicdansız merhametsiz olabiliyorsunuz. 2 çocuğum var onları dünyadaki hiçbir erkeğe değişmem, çünkü ben onlar yanımda olmadan huzurlu mutlu yaşayamam. Benim için mutluluk o iki evladımın gözlerinde saklı. Sana son olarak diyorum ki madem ne sen ne babası istemiyorsunuz bu çocuğu getir ver bana ben bakarım. 11 yaşında bir kızım var onunla arkadaş olurlar. 6 yaşındaki oğlumunda bir ablası vardı iki ablası olur. İki çocuğa bakan 3. çocuğada bakar. Yemin ediyorum içimden resmen bir şey koptu gitti yani, sizin gibiler anne olmasın ya vallahi olmasın.

Direk reddi velayet davasi acin yeni kocadan yaparsiniz bi tane daha amaaânnm evlat nedir ki canim ordan oraya besleme gibi buyur gider... ama koca oyle mi ? O sevdigin adam dunyalarda bulunmaz bi daha... yazik sana ailesini de zor ikna etmissiniz hazir tam kivama gelmisken kurtul kizdan !!

Yeterince istedigin gibi bi yorum oldu mu? Yarin bi gun o kiz cocugun igrenc igrenc adamlarin kucagina dusunce de sevgiline uzuldugun kadar uzulecek misin acaba...

Yemin ediyorum tüylerim ürperdi okurken, nasıl bir annesin koca için evladından vazgeçiyorsun. Allah o yavrunun koruyucusu olsun inşallah

Evlenecek olduğunuz 2. eşiniz olacak şahsa kızamıyorum da daha çocuğunu sen sahiplenememişsin elin adamı neden istesin. Koca mühim aman diyim bırakma adamı kızını istemiyorsa koy kapıya gitsin aklı mı yok doğmasaymış sana mı sormuş dünyaya gelirken. Sen keyfine bak. 2. kocadanda ağzın yanarsa aman diyim yaşlılığında hastalığında evladım deme oldu mu?

ben sizin kızınızla aynı şeyleri yaşamış biri olarak asla objektif bakamayacağım. annem bir koca uğruna
beni sokakta bıraktı diyebilirim. keşke doğmasaydım diye her gece ağlardım o çocuk aklımla. hala bana
anne olamadı ki yaşlandığında eminim ki benden evlatlık etmemi bekleyecek. allah evladınıza güç versin.
size ve o na yaşatacağınız hayata tahammül etmesi için. çok acı. birden çocukluğum geldi içim acıdı.

vaaay beee erkek için evlatdan da vazgeçilebiliyomuş bunu da görmüş olduk.. daha başka şeyler de yazardım da neyse şimdi banlanmayayım :)

siz de annenize asla ve asla bakmayın yaşlanınca.. madem size bu acıları yaşattı gitsin huzurevinde kalsın!

Biliyor musun kedim öldü benim 1 ay ağladım. Şimdi almaya korkuyorum bağlanırım gene kaybederim diye. Benim kuzenim bebeğini karnında kaybetti kız hala yıkık durumda. O da 23 yaşında. "İnsanlar çocuklarını nasıl istemiyor şimdi hiç aklım almıyor" dedi. Ya benim arkadaşım çocuğunu aldıracaktı aldıramadı, hiç istemiyordu emzirmeyeceğim ben onu diyordu. Şimdi ölüyor onun için "hastanede onu gördüğüm an dünya durdu benim için, sanki doğduğumdan beri benimleydi" diyor.
Ben anlamıyorum bu konu sahibi ne tür bir cins çocuğa çok üzüldüm sadece, kimse istemiyor çocuğu.

konuyu yazmış gitmişin

3 senedir birliktesin ve bunlar daha yenimi aklına geliyor..

hayret bir şeysin kızlar ne yapsam diye soruyorsun yani kızım benim herşeyim kimseye bırakmam demek yerine kızına yer arıyorsun ve o adam kızını istemiyor..

ama sen o adama deli gibi aşıksın ne diyeyim sana allah akıl fikir versin

Tavuk bile yavrusuna kıyamıyor yanında
Gezdirir.
Arkadas bi silkelen kendine gel.başlarım böyle kocaya ondan bi b.k olmaz.Ne demek cocuğu istemiyor.sen nasıl kıyıyorsun peki cocuğa.
Siz iyimisiniz ya.bu ne biçim ana!
Allah ım cıldırıcam.keske o yavruyu hiç doğurmasaydınız

Peh güzel gözlü dilbermiş, gönlün çirkin onu napacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…