- 31 Ekim 2013
- 21.002
- 69.744
- 40
-
- Konu Sahibi guzelgozlu_dilber
ayrıca madem üvey baba elinde büyümesin istiyorsun evlenmeyiver bi zahmetöncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
siz de annenize asla ve asla bakmayın yaşlanınca.. madem size bu acıları yaşattı gitsin huzurevinde kalsın!ben sizin kızınızla aynı şeyleri yaşamış biri olarak asla objektif bakamayacağım. annem bir koca uğruna
beni sokakta bıraktı diyebilirim. keşke doğmasaydım diye her gece ağlardım o çocuk aklımla. hala bana
anne olamadı ki yaşlandığında eminim ki benden evlatlık etmemi bekleyecek. allah evladınıza güç versin.
size ve o na yaşatacağınız hayata tahammül etmesi için. çok acı. birden çocukluğum geldi içim acıdı.
Başka konularda yazınca herkes tepki gösteriyor ama bir kadın anne olunca bazı vasıflarını törpülemeli, hatta unutmalı.
Ya sen annesin, gerekirse aşık da olma, olduysan da öl aşkından yeter ki evladın güzel güzel büyüsün.
La senin neyine aşk meşk be
Şimdi yok efendim çocuk doğurdu diye hayatından mı vazgeçecek diyenler çıkacak. Onlara cevabım EVET! Gerekirse vazgeçeceksin. Yemiyorsa da 9 sene evvel doğurmayacaktın.
Bak ben 22 yaşındayım, ne evlendim ne de çocuğum var.Önümüzdeki senelerde de niyetli değilim. İyice düşünmek lazım, evlendim e hadi bir de çocuk yapalım adet yerini bulsun demekle olmuyor bu işler.Herkes anne olmak zorunda da değil. Evlenip senesine varmadan doğuruyorlar, bu ne cesarettir arkadaş, kedi değil o insan ya Ömür boyu 1 kişiyi değil 2 kişiyi düşüneceksin sen, bu kararı vermek bu kadar basit mi, yarım saatte oldu bittiyle mi oluyor bu işler?
öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
Peh güzel gözlü dilbermiş, gönlün çirkin onu napacağız?Biliyor musun kedim öldü benim 1 ay ağladım. Şimdi almaya korkuyorum bağlanırım gene kaybederim diye. Benim kuzenim bebeğini karnında kaybetti kız hala yıkık durumda. O da 23 yaşında. "İnsanlar çocuklarını nasıl istemiyor şimdi hiç aklım almıyor" dedi. Ya benim arkadaşım çocuğunu aldıracaktı aldıramadı, hiç istemiyordu emzirmeyeceğim ben onu diyordu. Şimdi ölüyor onun için "hastanede onu gördüğüm an dünya durdu benim için, sanki doğduğumdan beri benimleydi" diyor.
Ben anlamıyorum bu konu sahibi ne tür bir cins çocuğa çok üzüldüm sadece, kimse istemiyor çocuğu.