lütfen bana bir akıl verin...

O değil de, bulduğunuz bu ikinci eş de bir işe yaramazmış, acaba sorun kimde? Bir erkekte aradığınız ilk özellik ne merak ettim, neyse bir an önce değiştirin.

Sonlara doğru gözlerim büyüdü şaşkınlıktan nasıl bir mantığınız var yazıklar olsun sizin gibi annelere

Yazıklar olsun sana
Ne annelikten nede insanlıktan nasibini almamışsın
Koca koca diye 9 yaşındaki evladını atacak kapı arar durursun
Demek çok seviyorsun yeni koca adayını
Sevgi nedir biliyormusun ki

evleneceğin adam çocuğunu istemiyosa at tabi kızını sokağa canım elin adamından değerli mi dimi ama. tohumuna para mı verdin bu adamdan yenisini yaparsın son modelinden..
Banlarlarsa banlasınlar arkadaş senin zihniyetindeki sözde annelerin anneliği batsın.

canım şu yazını hayretler içinde okudum.Tamam seninde evlenmeye mutlu olmaya hakkın var elbet.ama çocugun söz konusuysa orda akan sular durmalı bunları düşünmen bile hata.en başta eşin olacak şahıs seni seviyosa böyle bir teklifte bulunmamalı zaten ilk aylarda çocuğunu istemeyen ilerde hiç istemez baştan tavrını koymuş zaten.sen ya çocuğunu yada evleneceğin adamı tercih ediceksin bunlar benim fikrim tatlım ben olsam çocuğum derdim ona baba olcak şevkatli bir insanla tanışırsam eğer yuvamı kurardım .

insan buyudukce, başkalarını gordukce ne kadar sansli oldugunu anlıyor. Dusunuyorumda 7 yasindaki cocugun alismasindan ne olacak, orayada alisir diye tutup goturebilirdi. Canim annem benim. Bende onun fedakarlıklarına layik bi evlat olmaya cabaliyorum.

Evleneceğin adam istemiyor diye kendi canına reddi velyat davası mı açmak istiyorsun..

Vallane diyeceğimi bilemiyorum.

Kızınız için üzüldüm... Annesi bunu yapıyorsa, diğer insanlar neler yapmaz..

sadece ve sadece kızım için herşeyi bırakırım gerekirse kocamı babasını da bırakırım
annemi babamı bırakırım kardeşlerimi bırakırım
ama ben doğurduğum çocuğu nerelere bırakayım
ahhh kızım ahhh akıl gelir başa ama iş işten geçtikten sonra ne fayda
bide hani evden kaçan kız çocukları oluyo barda pavyonda yada bi bataklıkta bulunuyor
böyle anneler yüzünden bence

Iki defa okudum acaba ben mi yanlış anladım diye söke bir yorumlara baktım evet yanlış anlamamıştım
Evlenmek için çocuğunuzu basınızdan atacak yer arıyorsunuz
Hayretler içindeyim

keşke fake olsanız

Bir de utanmada tavsiye mi istiyorsun bizden? 9 sene sen baktin ama kizim bana duskun degil diyorsun. Hadi oradan bee.

Dilerim Allah kizina mukemmel bir gelecek nasip etsin sen de ona muhtac ol sana bir yudum su vermesin. Ne yazsam icim soğumaz. Elin adamı icin kendi canını basindan atmaya çalışıyorsun. Utanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…