lütfen bana bir akıl verin...

Ah
öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
Ahhh ahh sen çocuğumu napsam diyosun ben de nasıl sağlıklı doğursam diyip gün sayıyorum, insanın öncelikleri zamanla değişiyomu bilmem ama. Benim şahsi kanaatim eşin olacak insan seni istiyosa kızınıda istemeli sende ona güveniyosan ki güveniyo olman lazım kızını kimselere bırakma derim ben. O çocuğu bi düşünsene kendi mutluluğun için çocuğunu reddedecek duruma gelmişsin. Bence yapma eşinle bidaha konuş iyi düşün. Kızının sana ihtiyacı var bence.

kizinizin size degilde babasigile neden duskyn oldugu cok belli. kizinizi sevmemissiniz. kizinizi sevdiginizi bir gun bile soylememissiniz.
buyudugunde belki size size daha cok ihtiyac duydugunca annesine yaslanamayacak. yazik cok cok uzuldum yavrucaga. SİZİN GİBİ BİR ANNENİN YANİNDA BUYUYECEGİNE devlet buyutsun.

evladım için anam babamla karşı karşıya geldiğim günleri düşünüyorum da
elin oğlu da kimmiş
hey ya rabbim ne çeşit insanlar yaratıyorsun

3 seçenek var: ya sevgilini ikna edip kızına bakacaksın,ya evlenmeyip kızına bakacaksın,ya da kızından vazgececeksin.bunun ortası yok. Seni anlamaya çalışıyorum, kötü bir evlilik yapmissin muhtemelen küçük yaşta,artık mutlu olmak istiyorsun ama burada en masum günahsız yavrun.belki senin belki babasının hataları yüzünden mutsuz oldun,belki bedel ödedin.kızının ne günahı var peki? Daha bu yaşta Onda onarılmaz yaralar açmak üzeresin. Önce çocuğum demen lazım bu durumda. O mutsuz olacaksa hiçbir adım atmaman gerekiyor.dediğin süre bir kaç ay gibi bir süre ise ilk evlendiginde annende kalsın. Sonra al yanına.reddi velayet ne gözünü seveyim.resmen sokağa atmak bu.

yeni kocişciğinizden yaparsınız bi kaç tane sonra onunla ayrılınca ki orası kesin çünkü allah reva görmez böyle bir şeyi onları da atarsınız ortalığa nasılsa devlet bakar bizim vergilerle

adamın istememesinin tek sebebi sizsiniz çünkü siz istemiyorsunuz o kadar belli ki adam da diyor anasının babasının istemediği çocuktan bana ne
siz isteseydiniz bakın bakalım ağzını açabiliyor muydu

Bizler evlat diye ölüyoruz sen reddi velayet diyorsun hayretler içerisindeyim ben kızlar
Bayanlar kendinizi yororsunuz konu sahibi hic cevap yazmadı ya utancından yada uydurmaca bir konu
3 seçenek var: ya sevgilini ikna edip kızına bakacaksın,ya evlenmeyip kızına bakacaksın,ya da kızından vazgececeksin.bunun ortası yok. Seni anlamaya çalışıyorum, kötü bir evlilik yapmissin muhtemelen küçük yaşta,artık mutlu olmak istiyorsun ama burada en masum günahsız yavrun.belki senin belki babasının hataları yüzünden mutsuz oldun,belki bedel ödedin.kızının ne günahı var peki? Daha bu yaşta Onda onarılmaz yaralar açmak üzeresin. Önce çocuğum demen lazım bu durumda. O mutsuz olacaksa hiçbir adım atmaman gerekiyor.dediğin süre bir kaç ay gibi bir süre ise ilk evlendiginde annende kalsın. Sonra al yanına.reddi velayet ne gözünü seveyim.resmen sokağa atmak bu.
Ah
Ahhh ahh sen çocuğumu napsam diyosun ben de nasıl sağlıklı doğursam diyip gün sayıyorum, insanın öncelikleri zamanla değişiyomu bilmem ama. Benim şahsi kanaatim eşin olacak insan seni istiyosa kızınıda istemeli sende ona güveniyosan ki güveniyo olman lazım kızını kimselere bırakma derim ben. O çocuğu bi düşünsene kendi mutluluğun için çocuğunu reddedecek duruma gelmişsin. Bence yapma eşinle bidaha konuş iyi düşün. Kızının sana ihtiyacı var bence.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: bunca evlat sahibi olmak için milyarlar döken tedaviden tedaviye koşan eşinin dostunun evladıyla avunan kadın varken siz evladınızı bırakmak için çare soruyorsunuz. hemde bir erkek için!! hayat gerçekten adil değil..

sen cocugundanmi kurtulmaya calisiyorsun yoksa banami öyle geldi ???
Aklini basina al elin adami icin cocugunu tek birakamazsin. Sonucda o cocugu dünyaya sen getirmek isteyipte getirdin bu onun secimi degil :KK66:

suan soktayim inanamiyorum gercek mi bu konu kendi oz cocuguna olan askin elin adamina olan askindan az oyle mi
sokaga atmazlar diye soruyosun bide
bir anne boyle bi konu aciyosa dunya bitmis artik..

Allah'ın takdirinden sual sorulmaz ama böyle insanların neden çocuğu oluyor ya. O kadar bencil bir insansınız ki çocuğunuzun parçalanmış bir ailenin çocuğu olduğunu ve ruh halini unutup UYUMSUZ diyorsunuz!
O adam sizi yeteri kadar sevse kayıtsız şartsız çocuğunuzu kabul ederdi. Yazık yavrucak baba istemez, babanne istemez, anne koca derdine düşmüş. Yazık ya. Getirin benim annem bakar ona vallahi İstanbul'da yaşıyorsanız yuvaya vereceğinize bize verin. Zaten annem koruyucu aile olmak istiyor.

Ya yazacak çok şey var ama yazmak istemiyorum. Sizin akla değil vicdana ihtiyacınız var! Şu sitede her şeye tahammülüm var. Hep uyumlu yorumlar yapıyorum. Hep karşı tarafın yerine koymaya çalışıyorum. Acımasızca eleştirenlere kızıyorum.
Ama çocuğu ile elin herifi arasında kalan bir kadına tahammülüm yok benim ya. Çok şey demek istiyorum ama diyemiyorum işte...

öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..

Önce 9 yıldır ben bakıyorum demişsin

Sonra annanesinin yanında büyüdü hep onun ekmeğini yedi demişsin.

Hiç inandırıcı değilsin.

Ama yine de senin nezdinde senin gibi olan diğer ebeveynleri Allah'a havale ediyorum.

Yurda verin arada gidip görürüz ne demek ya.. Otele yerleştirir gibi yurda mı yerleştiriyorsunuz?Orası okul yurdu değil, kimsesizler kalıyor orada. Gerçi sizin gibi ana babayla bir nevi kimsesiz oluyor.

Siz kafayı mı yemişsiniz yoksa bana mı öyle geldi? Siz anne misiniz yoksa anne müsveddesi mi? Bu ne ya? Bu nasıl bir bakış açısı, bu nasıl bir bencillik, cahillik... Siz insan mısınız? Utanmıyor musunuz bir de böyle konu açmaya? Sanki o çocuğu zorla karnınıza tıkmışlar gibi bahsetmişsiniz çocuğunuzdan. Ben anlamıyorum nasıl bir vicdansızlık bu?

Akıl verin demişsiniz de sizde gram akıl olsa devamını millet getirirdi, ne yazık ki sizde iş yok.

Kusura bakmayın ama yıllardır bir evladım olsun diye uğraşırken,bu okuduklarım beni şok etti. Allah'ım sen buyüksün Yarabbim. ...

Sen annemisin annecikmisin?senin gibiler de evlat sahibi oluyor ya.okurken kendi evlatlarimi düşündüm çocuklarımı istemeyen adamla isim olmaz.onlar için dünyayı yakarım be.yurda vermek nedemek. Nasıl bi insansiniz sen ve eski esin.yavruya yazık. Küçücük kalbini üzüyorsunuz. O üzülcekse eğer inşallah işiniz bozulur da evlenemezsiniz siz üzülürsunuz .amiiiiiiiiiin.

Sen annemisin annecikmisin?senin gibiler de evlat sahibi oluyor ya.okurken kendi evlatlarimi düşündüm çocuklarımı istemeyen adamla isim olmaz.onlar için dünyayı yakarım be.yurda vermek nedemek. Nasıl bi insansiniz sen ve eski esin.yavruya yazık. Küçücük kalbini üzüyorsunuz. O üzülcekse eğer inşallah işiniz bozulur da evlenemezsiniz siz üzülürsunuz .amiiiiiiiiiin.

Biz komşumuzun bebeğine bakmıştık bir süre gece gündüz çok ciddi sorunları vardı. Evden gidince o kadar üzülmüştüm ki.
Evde bir boşluk oldu anlatamam. Bu insanlar nasıl bu kadar çabuk vazgeçiyor çocuğundan. Allah vicdan versin, eden bulur zaten evlenselerde mutlu olamazlar ki.

Biz komşumuzun bebeğine bakmıştık bir süre gece gündüz çok ciddi sorunları vardı. Evden gidince o kadar üzülmüştüm ki.
Evde bir boşluk oldu anlatamam. Bu insanlar nasıl bu kadar çabuk vazgeçiyor çocuğundan. Allah vicdan versin, eden bulur zaten evlenselerde mutlu olamazlar ki.
9 yaşında bir kızım var ve 55 günlük bir kızım daha var.onlarsiz 1 saniye duramam okula gittiğinde bile diken Üstündeyim sanki. 55 günlük kızımsa sanki yıllardır hayatımdaymis gibi onsuz da duramam. Boşluk olmazmi ya.dunyanin en saf masum temiz ve güzel varlığı çocuklardir.konu sahibi insanı duygular taşımıyor bence. Hani şu müge anliya çıkan tipler varya sevgilisi ile bir olup çocuklarını öldüren sonra ekranlarda yana yakila ağlayıp aranan.onlara benziyo.boylelerinden çıkıyor işte o canilerde. Vicdan yok insanlık yok ne beklersin ki.

X