- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.106
- Konu Sahibi guzelgozlu_dilber
babası neden bakmak istemiyor kızına ?
sevgilinizin ailesi sizi zor kabul etmiş ; kendinizi neden o aileye kabul ettirmeye çalıştınız ki ?
kendiniz gibi ikinci evliliği olan hatta bir de kız çocuğu olan bir adam bulabilirdiniz mesela, o zaman çocuğum ne olacak derdiniz de olmazdı... iki kız arkadaş gibi olurdu gül gibi bakardınız, geçinip giderdiniz.
evlenmek isteyen insan elbette evlensin,
fakat artık aşık oldum gözüm karardı demekten ziyade daha mantıklı kararlar vermeniz gerekirdi her açıdan..
insan 2. evliliğini yapacaksa, daha mutlu olabilmek adına yapar..
daha umut vaat edici şeyler olduğu için yapar, yapmalı...
sizde umut verici bir durum yok ki.. ailesi zoraki kabul etmiş, o aile size mutlaka çektirecektir, hep bir eziklik hissedeceksiniz...
çocuğunuz deseniz ayrılmak zorundasınız...
yani bu ilişki de size güzel günler yaşatacak ne var ?
ne uğruna böyle bir adım atacaksınız ?
güzel günler göreceğinize hangi açıdan inanıyorsunuz?
evlenmeyin demiyorum, evlenin ama hobi olarak evlenmeyin
sevgilinizin ailesi sizi zor kabul etmiş ; kendinizi neden o aileye kabul ettirmeye çalıştınız ki ?
kendiniz gibi ikinci evliliği olan hatta bir de kız çocuğu olan bir adam bulabilirdiniz mesela, o zaman çocuğum ne olacak derdiniz de olmazdı... iki kız arkadaş gibi olurdu gül gibi bakardınız, geçinip giderdiniz.
evlenmek isteyen insan elbette evlensin,
fakat artık aşık oldum gözüm karardı demekten ziyade daha mantıklı kararlar vermeniz gerekirdi her açıdan..
insan 2. evliliğini yapacaksa, daha mutlu olabilmek adına yapar..
daha umut vaat edici şeyler olduğu için yapar, yapmalı...
sizde umut verici bir durum yok ki.. ailesi zoraki kabul etmiş, o aile size mutlaka çektirecektir, hep bir eziklik hissedeceksiniz...
çocuğunuz deseniz ayrılmak zorundasınız...
yani bu ilişki de size güzel günler yaşatacak ne var ?
ne uğruna böyle bir adım atacaksınız ?
güzel günler göreceğinize hangi açıdan inanıyorsunuz?
evlenmeyin demiyorum, evlenin ama hobi olarak evlenmeyin