lütfen bana bir akıl verin...

babası neden bakmak istemiyor kızına ?

sevgilinizin ailesi sizi zor kabul etmiş ; kendinizi neden o aileye kabul ettirmeye çalıştınız ki ?
kendiniz gibi ikinci evliliği olan hatta bir de kız çocuğu olan bir adam bulabilirdiniz mesela, o zaman çocuğum ne olacak derdiniz de olmazdı... iki kız arkadaş gibi olurdu gül gibi bakardınız, geçinip giderdiniz.

evlenmek isteyen insan elbette evlensin,
fakat artık aşık oldum gözüm karardı demekten ziyade daha mantıklı kararlar vermeniz gerekirdi her açıdan..

insan 2. evliliğini yapacaksa, daha mutlu olabilmek adına yapar..
daha umut vaat edici şeyler olduğu için yapar, yapmalı...

sizde umut verici bir durum yok ki.. ailesi zoraki kabul etmiş, o aile size mutlaka çektirecektir, hep bir eziklik hissedeceksiniz...
çocuğunuz deseniz ayrılmak zorundasınız...

yani bu ilişki de size güzel günler yaşatacak ne var ?
ne uğruna böyle bir adım atacaksınız ?
güzel günler göreceğinize hangi açıdan inanıyorsunuz?

evlenmeyin demiyorum, evlenin ama hobi olarak evlenmeyin :KK66:

Konu sahibesi , ilk evliliğinizi kaç yaşında yaptınız ? Profilinize göre 26 yaşındasınız. Allah bağışlasın , kızınız 9 yaşında. 15 yaşında mı evlendiniz ?

Çevrim içisiniz ancak konunuza yazmıyorsunuz daha ziyade " dur bakayım attım ortaya bir taş bakalım neler olacak" diye çekirdeğinizi almış seyreder gözüküyorsunuz.
Demekki dogru degil yalandan konumu acti acaba yani hic bir anne böyle. biseye kalkismazda konu sahibibesi turunun ilk ornegi dir belki:KK57::KK57:

Aynen atti tasi cekildi keyifle izliyor. Ben konuya supheyle baksamda bu tarz insanlar var. Samimi gelmedi bana insallah gercek degildir.cunku kimsenin bunlari dusunup hadi dusundu diyelim yaziya dokebilecek merhametsizlikte olduguna inanmak istemiyorum. O cocugu o yasta dogurmayi bildiysen pacavra gibi atamassin.kimisi arar bulamaz kimiside burdaki gbi kolay bulur atacak yer arar. Dedigim gbi konuya pek inanasim gelmiyo ama eger gerceksede allah sizide sizin gibileride islah etsin

koca için çocuğunu bırakabilecek insanarla aklım ermiyor ..Büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum evet..

Demekki dogru degil yalandan konumu acti acaba yani hic bir anne böyle. biseye kalkismazda konu sahibibesi turunun ilk ornegi dir belki:KK57::KK57:

Doğru olup olmadığını ancak kendisi söyleyebilir. Aşağıda bu konuyu okuyan kullanıcılar da gözükmesine rağmen yazmamasının nedenini merak ediyorum.

Konunun fake olma ıhtımalı yuksek:) Akıl ıstıyormus arkadas ama ortalıkta yok!

Ana istemiyor,baba istemiyor. Çocuk nasıl uyumlu olabilir ki. Yazık o çocuğa bunları yaşatırsanız ikinci evliliğinizde de mutlu olamazsınız. Boşuna umutlanmayın.

öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
:KK12::KK20: yazıkkkkkk:KK12:

öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
Konu sahibesi actiginiz konunun hicbirine cevap veremediniz ya uydurmaca yada utancinizdan vermediniz .Bizim gibi evladı herşeyden kocadan anada babadan önce gelen insanlar sizin gibileri nefretle kınıyorum konunuz gercekse cocugunuza sahip cikmanizi tavsiye ediyorum.10 sene sonra cocugunuzu aramak icin tvlerde ararsiniz.:KK12::KK14:

Reddi velayet mi :KK57:
Beş para etmez bir adam için kendi çocuğundan mı vazgeçiyorsun?
Yoksa çocuğu sen doğurmadın da sokakta falan mı buldun?

Hayretler içerisindeyim şuan.
Ne değerliymiş yahu şu erkekler?
Ondan sonra bir şey olunca da vay eşim böyle eşim şöyle.
E siz kaldırıyorsunuz arkalarını bu kadar!

Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamak uğruna çocuğunuzu harcarsanız, bunun acısı ilerde sizden sağlam çıkar emin olun.Anne olduğunuzu ve çocuğunuzdan sorumlu olduğunuzu unutmayın.Çocuğunuza cidden üzüldüm...

Sana inanmıyorum. Nasıl evladını bırakırsın 20 30 yıl çocuk bekleyen insanlar varken . Çocuk istemiyorsan yapmasaydin o kadsr üzüldüm ki. O kadar olur.ki babasizligi yaşamis biri olarak kizinizi nasil dusunmezsiniz bubu buraya yazcak vicdani nasil buldunuz. yuvaya verin ! Devlet daha iyi bakar

Bugun istemeyen adam yarin istermi sence laf ..cocuk ortadami kalsin cocuguna sahip cik gelecegini dusun cocugunu istemeyen adamdan şefkat bekleme yarin bigun o da seni döverse de şaşma.yahu biz cocuk olsun diye ugrasip duruyoruz millet sokaga atmaya yer ariyor allahim sen akil fikir ver .o_O

şoklar içerisindeyim.bu nasıl annelik bu nasıl vicdan yazık size.sırf adam istemiyor diye kızınızı satacak bir yer arıyorsunuz.bende kız annesiyim içim paralandı öfkelendim.çok yazıkkkk !!!!

öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorusen da kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
Evlat sahibi olabilmek icin cektigim sikintilar ve benim gibi daha niceleri. Ama anliyorum ki bazilari anne olmak icin dogmuyor. Hem 9 yildir ben bakiyorum diyorsun hem de ananesinde diyorsun. Baba da baba hani yurda birak diyor. Ya eger sen gerceksen Allah sana vicdan versin.

X