lütfen bana bir akıl verin...

en baştan olumsuz yaklaşmışsa hiç girme bu yola arkadaş. dünyada evlattan daha önemli hiçbirşey yok.annelik fedakarlık demektir.onun huzurla büyümesi için kendi evlilğinden mutlulugundan bile geçmeli insan. ben olsam asla evlenmezdim.çünkü ileride daha büyük sorun çıkaracak gibi geliyo damat bey...

yuhhh msjın sonunu okumadan yorum yaptım ve beynime şuan kan sıçradı... afedersin ama hergece koynuna girecegin adamdan dahamı degersiz senin parçan? senin gibi annelre vermesin rabbim çocukk burada ve dışarıda okadar bebek hasreti yaşayan hakeden insanlar varken....
buarada biri yine eğleniyor gibime geliyo:KK51::KK51:

Bence evlenmeyi birdaha iyi düşün sonuçta o senin kızın ve senin bir parçan.Kızını kabull etmeyen birisiyle evlenmek biraz zor olacak.En baştan beri billiyordu sanırım senin bir çocuk sahibi olduğunu ve bunu ya kabullenir yada hayata kabullenmez.

Siz anne iseniz ben neyim siz kadın iseniz ben neyim sordum kendime
Yaklaşık 9 yıldır 3 evladımı sadece rabbimin izniyle tek başına büyütüyorum eşim yurtdışında görevli ve 6 ayda 1 gelip 15 gün kalıyor
Bana öyle şeyler yaşattı ki benim yerinde başkası olsa onu elli defa boşardı sadece kızlarım için sabrettim
Sizin ihtiyac duyduğunuz her ne ise ben duymadım mı?
Siz insansanız ben robot muyum
Siz kadınsanız ben erkek miyim
Kızlarımın tırnağına bile değişmem bir erkeği
Yanınızdan uzaklaştırmaya çalıştığınız kim? Evladınız
Niçin bir erkek için
Kızımı istemeyen beni de göremez diyemediniz
Bravo !
Ama söyleyeyim kızınızı bırakıp bu evliliğinizi yaptığınızda huzur bulamayacaksınız!
En fazla 6 ay sürecek
Buyrun gelin ben buradayım 6 ay sonra görüşelim

Reddi velayet davası çocugunuzda onarılması güç yaralar açabilirsiniz.Kesinlikle yargılamak değil niyetim haddimede düşmez.Ama çocuğunuzu üvey babayla büyütmek istemiyorum diyorsunuz ama annesizde büyüyebilir demeye getiriyorsunuz.Her zaman genç yada güzel olmayacaksınız belkide şu an reddetmeyi düşündüğünüz çocugunuz bakacak size ileride ya çocugunuzu kabul etsin yada başlamadan bitirin.

Siz anne iseniz ben neyim siz kadın iseniz ben neyim sordum kendime
Yaklaşık 9 yıldır 3 evladımı sadece rabbimin izniyle tek başına büyütüyorum eşim yurtdışında görevli ve 6 ayda 1 gelip 15 gün kalıyor
Bana öyle şeyler yaşattı ki benim yerinde başkası olsa onu elli defa boşardı sadece kızlarım için sabrettim
Sizin ihtiyac duyduğunuz her ne ise ben duymadım mı?
Siz insansanız ben robot muyum
Siz kadınsanız ben erkek miyim
Kızlarımın tırnağına bile değişmem bir erkeği
Yanınızdan uzaklaştırmaya çalıştığınız kim? Evladınız
Niçin bir erkek için
Kızımı istemeyen beni de göremez diyemediniz
Bravo !
Ama söyleyeyim kızınızı bırakıp bu evliliğinizi yaptığınızda huzur bulamayacaksınız!
En fazla 6 ay sürecek
Buyrun gelin ben buradayım 6 ay sonra görüşelim
Sizin gibi annelerin eli opulur bacim helal olsun size bize:KK15::KK9::KK9:

allah senin gibi annenin layığını mutlaka verir...ikinci kocandan da eziyet görürsün.allahın sopası yok.evlat bu ya evlat.evlenecem diye çocuğu sat bari.ver ben bakarım.valla sokakta kalacağına ver ben bakayım.gözüm gibi de bakarım.çok ağır konuşucam da ataralar burdan diye konuşamıyorum.kendine gel.doğurmasaydın.yazık değil mi.allahından bul inşallah.
Elinizi opmek lazim helal olsunn

yuhh kal geldi bana.değil bir erkek kimse için evladımı değişmem heleki evlat hasreti çekerken.rabbim akıl fikir versin kızınızı istemiyorda nasıl olurda kabul edip üstelik birde oaraya buraya verme peşindesiniz çok şey yazılırda dilim varmıyor.

Konu sahibesi , ilk evliliğinizi kaç yaşında yaptınız ? Profilinize göre 26 yaşındasınız. Allah bağışlasın , kızınız 9 yaşında. 15 yaşında mı evlendiniz ?

Çevrim içisiniz ancak konunuza yazmıyorsunuz daha ziyade " dur bakayım attım ortaya bir taş bakalım neler olacak" diye çekirdeğinizi almış seyreder gözüküyorsunuz.

X