• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen bana bir akıl verin :(

otuzuncuharf

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
5
0
6
34
İstanbul
Kızlar hepinize merhabaaa. Hiç vakit kaybetmeden boya hikayeme geçiyorum. Saçlarımda hiç boya olmamasına rağmen, ombre hevesine kapılıp uçlarımı 8 cm boyattim. Saç rengim çok koyu oldugu için platin gibi bir renkle boyadilar. Boya sacimda saatlerde bekledi ama bana mısın demedi. Sonuç açık kahve rengi oldu ki kendi saçlarım siyaha dönük bir kahve. Kuaför saçlarında senin kadar inatçı boya tutmuyor dedi, ben tabi sonuç karşısında aşırı husrana uğradım. Saatlerce umutla en azından koyu bir sarı olur diye beklediğim saçlarimin yeni rengini ayirt etmek neredeyse imkânsızdı. Sonuçtan memnun kalmadığım için iki gün sonra saçlarımı palette koyu kahve ile boyadim (sadece uçlarını). Şimdi sacimin dipleri ve uçları aynı renk, ancak ortalarinda farklı bir kahve tonu var. Çok rahatsız oluyorum ama saçlarımın ne yanmasını istiyorum, ne de yipranmasini. Bana lütfen bir akıl verin, yardiminizi benden esirgemeyin :((((

Back