• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN BANA AKIL VERİN

zeynepkayaci234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
12
0
1
29
Hanımlar merhaba.çok uzatmadan hemen konuya geçmek istiyorum.Sevgilimin ruh hastası bir eski sevgilisi var.Bunlar 16 yaşındayken tam 10 yıl önce birlikte olmuşlar.Ve de kız şuan da benimle evlenmezsen kendimi öldürürüm mahvederim suçu sana atarım başına bela olurum vs diye sevgilimi tehdit ediyor.Mesajları bizzat gördüm.Bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz kız beni biliyor ama şuan da ilişkimiz olduğunu bilmiyor ayrıldık zannediyor bana da yazdı kendisi.İlişkiyi ileri boyuta taşımak istiyoruz fakat bana veya aileme zarar verir mi yA da ne yapar kestiremiyoruz.Şuan kendisi ilaç kullanıyor psikologa gidiyor öyle ruh hastası birisi.Ne olursunuz bana akıl verin sevgilimi çpk seviyorum aam ne yapacağımı inanın bilmiyorum

Sen 16 yaşındayken sevgilin kaç yaşındaydı? Yaş farkınız nedir?
Ayrıca madem aradan 10 yıl geçmiş sevgilin bu mesajlarına devam edersen ailene atarım hepsi duruyor silmedim desin. Gerçi sevgilin de zamanında bu kızın günahına girmiş bırak kendi başına çözsün meseleyi. :KK69:

1 yaş var aramızda 26 yaşında şuan kendisi.Çocukken yapılmış bir hata...Kızın herhangi bir şeyden korkusu yok kaybedecek birşeyim kalmaz senle evlenmezsem diyor.Çok seviyoruz birbirimizi ne yapacağım inanın bilmiyorum

1 yaş var aramızda 26 yaşında şuan kendisi.Çocukken yapılmış bir hata...Kızın herhangi bir şeyden korkusu yok kaybedecek birşeyim kalmaz senle evlenmezsem diyor.Çok seviyoruz birbirimizi ne yapacağım inanın bilmiyorum
Niye böyle bir şey söylüyor kız? kız bakireyken cinsel birliktelik mi yaşadılar? Bir de 10 yıldır sürekli peşinde ve 10 yıldır aralarında başka hiçbir şey yaşanmamış mı? Bana sevgilin bir şeyleri eksik anlatıyor gibi geliyor

Ben bu durum kökünden çözülene kadar ara verirdim ilişkime.
Sorun benm sorunum mu, değil. Çözersen devam derdim.
Bence sen de çok sahiplenme bu durumu.
Bunun çözümünün olmadığı söyledi sevgilim Yani bir çıkış bulamadığını tek çözümün biz devam edelim adını koyalım ne olacağını göreceğiz dedi.Bana sordu nasıl çözebilirim diye bende birşey diyemedim

Bence sevgilin seni korkutup kaçırmaya çalışıyor.
Ben kendisinden bu konuyu öğrenince ayrıldım çözmeden gelme çözemiyorsan da gelme kaos istemiyorım diye fakat kendisi sürekli benim peşimden koştu beni hiç bırakmadı sevdiğini yazık etmeyelim ilişkimize dedi bende inandım kendisine

Sevgiliniz kıza derin yaralar bırakmış olmalı yoksa durduk yere bir kız böyle olmaz. Üzüldüm.
Kaç sene beraberlikleri olmuş? Kızı niçin terketmis? Ve neden kızı istemiyor?
Sevgilinize inanıyor musunuz bu kız hakkında her anlattıgına?

Sevgiliniz kıza derin yaralar bırakmış olmalı yoksa durduk yere bir kız böyle olmaz. Üzüldüm.
Kaç sene beraberlikleri olmuş? Kızı niçin terketmis? Ve neden kızı istemiyor?
Sevgilinize inanıyor musunuz bu kız hakkında her anlattıgına?
Kızla uzun zaman önce ayrıldılar 4-5 yıl vardır fakat kızın okulu bitti ve sevgilimin hayatı yeni düzene girdi artık yaptığının bedelini ödeme vaktin geldi gibilerinden konuşuyor mesajlarını gördüm

Kızla uzun zaman önce ayrıldılar 4-5 yıl vardır fakat kızın okulu bitti ve sevgilimin hayatı yeni düzene girdi artık yaptığının bedelini ödeme vaktin geldi gibilerinden konuşuyor mesajlarını gördüm
Atıyorum 16 yasında beraber olmaya basladıysalar 5 yıl gibi uzun bir beraberlikleri olmus 4-5 yıl önceyse ayrıldıysalar. Bu 4-5 senedede eminim iletisimleri kopmamıstır diye düsünüyorum.
Durduk yere neden bedel ödetsin ki? Canı çok yanmış, canını yakmıs sevgiliniz. Ve eminim ki sevgiliniz sebep olmustur o ilacları kullanmasına. Güvenmeyin yanınızdaki adama.

ben sadece sunu merak ediyorum 15 16 yasinda bir erkek olarak ileri giderken karsi tarafin rizasi varmiydi ?
yani siz cocukluk diyip gevistiryosunuz ama sevgiliniz bi nane yemis olmasa zorlami yaptik sende istedin git ne yaparsan yap der isin icinden cikar .
bana pek kizin rizasi var gibi gelmedi belki o sadece biraz yakinlasmak fazl ileri gitmemek, amiyane tabirle oynasmak istedi ama sevgiliniz ileri gitti ?
buda kizda derin yaralar acmis olabilir .
manyak diyip geciyosunuz ama kimse durduk yere manyak olmuyor . . .

ben sadece sunu merak ediyorum 15 16 yasinda bir erkek olarak ileri giderken karsi tarafin rizasi varmiydi ?
yani siz cocukluk diyip gevistiryosunuz ama sevgiliniz bi nane yemis olmasa zorlami yaptik sende istedin git ne yaparsan yap der isin icinden cikar .
bana pek kizin rizasi var gibi gelmedi belki o sadece biraz yakinlasmak fazl ileri gitmemek, amiyane tabirle oynasmak istedi ama sevgiliniz ileri gitti ?
buda kizda derin yaralar acmis olabilir .
manyak diyip geciyosunuz ama kimse durduk yere manyak olmuyor . . .
Hayır öyle bi durum yok açık açık benim yanımda zorla mesajlaştırdım zaten birlikte yaşadığımız durum var benle evlenmek zorundasın diyor kız

ilaç kullanıyor, psikoloğa gidiyor diye ruh hastası mı oluyor?
Evet aynen öyle. Neden ruh hastalıklarına gidiyoruz madem? Binlerce insan tinsel hastalıklarından dolayı ilaçlar kullanıyor çekiniyorlar ruhsal olarak hastayım, ruh hastasıyım demeye.

Çünkü günümüzde “ruh hastası” tehlikeli, riskli, zarar veren, katillere söylenen bir kavram oldugu icin hastalar kullanamıyorlar. Bu yanlıs, dogrusu yukarıda yazdıgım. Ama günümüze alısagelmis dillere pelensek olmuş bir kavramın yanlıs tanımını elbette düzeltemeyiz.

Back