Merhabalar bir ay önce bir konu açmıştım ailemle baya sorun yaşadım. Her şeyi halledeyim derken sağlığım kötü gitti. Panik atak var zaten ve vücudumda yaralar çıktı. Geçen burnumdan baya kan geldi yastığım kan revan içindeydi. İçime çok attım her şeyi maalesef. Ben her şeye rağmen devam eğmeye çalışıyorum fakat geride kalan annem ve kardeşlerim hayatlarına devam ediyor ama üvey abimler onları evlerinden kovacakmış. Beni reddetmiş neden hayatımda biri var diye. Ama kendileri her türlü pisliği yaptılar. Ve yapıyorlar. Zaten aile yaşamları iyi değil. Kadınların güçlü olması onlara göre kabul edilemeyecek bir durum. Onların aklımda evlensin bir kız kurtulalım kafasında. Bir kızın ne okul okusun ne gezsin hiç bir şey yapmasını istemzler tek istedikleri kocaya gitsin orda ne halt yaparsa yapsın zihniyetinde . Kendileri evini açtılar bize ve şimdi kovmakla tehdit ediyorlar sizce bu yasal mı? Ne yapabilirim . Ben çocukluğumdan beri aileyle fazla içli dışlı biri değilim hep kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biriyim. Kardeşlerimle aram yok ama üzülüyorum. Onlar yüzünden sorunlar oldu sonra benim konu patladı . Ama onlar kabul edilmeyecek hata yaptılar. Ama yemede üzülüyorum.Bana tavsiye verecek olan var mı? Gerçekten konuşmaya çok ihtiyacım var.