Lütfen bana akıl fikir verin? Her gün düşünmekten yoruldum😞

a1a

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
146
18
Merhabalar bir ay önce bir konu açmıştım ailemle baya sorun yaşadım. Her şeyi halledeyim derken sağlığım kötü gitti. Panik atak var zaten ve vücudumda yaralar çıktı. Geçen burnumdan baya kan geldi yastığım kan revan içindeydi. İçime çok attım her şeyi maalesef. Ben her şeye rağmen devam eğmeye çalışıyorum fakat geride kalan annem ve kardeşlerim hayatlarına devam ediyor ama üvey abimler onları evlerinden kovacakmış. Beni reddetmiş neden hayatımda biri var diye. Ama kendileri her türlü pisliği yaptılar. Ve yapıyorlar. Zaten aile yaşamları iyi değil. Kadınların güçlü olması onlara göre kabul edilemeyecek bir durum. Onların aklımda evlensin bir kız kurtulalım kafasında. Bir kızın ne okul okusun ne gezsin hiç bir şey yapmasını istemzler tek istedikleri kocaya gitsin orda ne halt yaparsa yapsın zihniyetinde . Kendileri evini açtılar bize ve şimdi kovmakla tehdit ediyorlar sizce bu yasal mı? Ne yapabilirim . Ben çocukluğumdan beri aileyle fazla içli dışlı biri değilim hep kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biriyim. Kardeşlerimle aram yok ama üzülüyorum. Onlar yüzünden sorunlar oldu sonra benim konu patladı . Ama onlar kabul edilmeyecek hata yaptılar. Ama yemede üzülüyorum.Bana tavsiye verecek olan var mı? Gerçekten konuşmaya çok ihtiyacım var.

Babaniz hayattami ev kimin uzerine geçimlerini neyle sağlıyorlar

Hayır babam rahmetli ev onların onlar bizi yanlarına aldı babamın emekli maaşı var onla idare ediyoruz zaten kız kardeşlerim çalışıyor
Kendilerine göre 1+1 ev bulup ayrilsinlar.kardesinizin maaşı kiraya gitse yarısi babanizin emekli maasinizla yaşar giderler.var çevremde kirada olup tek emekli maaşı ile geçinen insanlar.

Kendilerine göre 1+1 ev bulup ayrilsinlar.kardesinizin maaşı kiraya gitse yarısi babanizin emekli maasinizla yaşar giderler.var çevremde kirada olup tek emekli maaşı ile geçinen insanlar.
Evet bizde dedik ama annem korkuyor zaten doğu milleti kadının üzerinden oynamayı çok severler kendileri her şeyi yaparsalar ama kadın gezse bile çok ağır ithamlarda bulunurlar. Bize yaptıkları şey sadece ev. Başka bir şey yok. Ama onlara göre bize sahip çıkmışlar her şeyimizi onlar yapmış. Onların yanında çalışıyordum . Asgari ücretin çeyreğini veriyorlardı. Neymiş harçlıkmış. Bir kaç sene oldu yanlarındayız hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…