LUTFEN BAKIP GECMEYIN BISEYLER YAZINNN :(

busumaydogdu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
15
0
6
Ankara
Tecrubelerinize guvenerek konuyu buraya aciyorum..

Simdi asil konu ben gebelik testi yaptim 5 tane 3 tanesinde silik cizgi bariz belli ama 2 tanesinde yok ve bu cizgiler bi kac saat icinde cikti simdi ben hangisine inanayim yardim edin gunlerce beklettigim testlerde hic boyle bsey yasamadm ve aylarca yasadigim hayal kirikligi korkusundan doktora gidemiyorum sadece pozitif testlerime bakip avunuyorum

seni üzmek istemem ama hamile değilsin canm silik çıkanlar hemen çıksa belki derim ama yok sanki

1- 2 saat sonra olan hiç bir değişim gerçeği yansıtmaz.. o durumlar idrarın aletin içine işlemesi ile ilgili olarak oluşuyor

doğru sonuç ilk dakikalar içinde olan sonuçtur..

üzülmeyin, denemeye devam..

sevgiler...

Olma ihtimalide var ama, en dogru sonucu kan testi gosterir bence daha fazla meraktan yipranmadan beklemeden kan verin

bi kaç gün daha bekle.ama sabredemiyorsan kan testi yaptır.hemen çıkar.Allah gönlüne göre versin.inşallah pozitiftir.

Amin kizlar dun yine yaptim ayni sekilde pozitifdi bu sefer daha koyu cikti ama gec cikti iste
benim ilk hamileliğimdede öyleydi aslında.çok istediğim için sık sık yapardım.hatta hergün.gittikçe dahada koyulaşırdı çizgi.onları şimdi albümünde sıraya koydum hatta.

inşallah seninkide öyledir.ama neden bekliyosun kan tahlili yaptırıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…