lütfen bakın ..

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Merhaba kızlar. Ben böyle konu açıyorum sürekli ama iyice kafayı yiyecem. Benim durumum biraz garip. ilişkimden hemen sonra kanamam oldu. Adet gibi başlamadı.sonradan adet gibi kanamaya döndü fakat kısa sürdü. Bende nasıl olsa hastalandım diye ilaç içmedim. Adetime 9 10 gün varken bende bi mide kazınması, uyuyorum sürekli ölü gibi ama kalkamiyorum. Bi test yapayım dedim. Silik çıktı.emin olamadım. Adetim bi geciksin dedim. Şuan hala hastalanmış değilim..adet oldum sanıyorum bazen, yok. Stresten olmuştur dimi

Son düzenleme:
ben şöyle söyleym bibetime iyi deil. üretim hatası çok var

Son düzenleme:

Cnm duzenli oluyosan adetini herhalde on on iki gun gecmis gidip kan tahlili yaptirsana hamile olma ihtimalin var cnm . Adetten bi gun once hamile kalinmaz derler enfeksiyon varsa hamile kalamazsin bebek tutunmaz derler de ben adetim bitti o ara baya soguk almisim enfeksiyon mantar kasinti bilmm ne basladi bi ay surdu adetim biter bitmez basladi doktora gittim hamileydim yani anlayacagin olacaksan adetliyken bile olur ben buna inaniyorm bi test yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…