zeyneppppp01 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Eylül 2023 22 1 22 Mayıs 2024 Konu Sahibi zeyneppppp01 #1 2 gündür alt karnımda batma hissi var bugün de kasıklarım ağrıyor neden olabilir not: APANDISTIM YOK
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.949 7.415 22 Mayıs 2024 Konu Sahibi zeyneppppp01 #2 Regl olabilir, yumurtlama olabilir, gebelik olabilir, tamamen gaz ve bağırsak sancısı olabilir, gıda intoleransı olabilir. Biz ne bilelim
Regl olabilir, yumurtlama olabilir, gebelik olabilir, tamamen gaz ve bağırsak sancısı olabilir, gıda intoleransı olabilir. Biz ne bilelim
Y yorumcuu Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2024 204 50 26 22 Mayıs 2024 Konu Sahibi zeyneppppp01 #3 Villanelle .!.: Regl olabilir, yumurtlama olabilir, gebelik olabilir, tamamen gaz ve bağırsak sancısı olabilir, gıda intoleransı olabilir. Biz ne bilelim Genişletmek için tıkla... Ahahahahaha çok güldüm yaaa o kadar yazıp yazıp sonda biz ne bilelim demen
Villanelle .!.: Regl olabilir, yumurtlama olabilir, gebelik olabilir, tamamen gaz ve bağırsak sancısı olabilir, gıda intoleransı olabilir. Biz ne bilelim Genişletmek için tıkla... Ahahahahaha çok güldüm yaaa o kadar yazıp yazıp sonda biz ne bilelim demen
zeyneppppp01 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Eylül 2023 22 1 22 Mayıs 2024 Konu Sahibi zeyneppppp01 #4 Villanelle .!.: Regl olabilir, yumurtlama olabilir, gebelik olabilir, tamamen gaz ve bağırsak sancısı olabilir, gıda intoleransı olabilir. Biz ne bilelim Genişletmek için tıkla... reglim yeni bitti ve zaten ne olduğunu ben de bilmiyorum
Villanelle .!.: Regl olabilir, yumurtlama olabilir, gebelik olabilir, tamamen gaz ve bağırsak sancısı olabilir, gıda intoleransı olabilir. Biz ne bilelim Genişletmek için tıkla... reglim yeni bitti ve zaten ne olduğunu ben de bilmiyorum