• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN BAKIN

anonymousx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
6
0
1
26
1 ocakta reglimin ilk günüydü ve erkek arkadaşımla korunmalı ilişkiye girdik korunurken de hiçbir sorun çıkmadı yine de içim rahat etsin diye üstüne ertesi gün hapı içtim ve hala regl olamadım bu normal midir çok korkuyorum lütfen cevap verin

Şey reglken mi ilişkiye girdiniz anlamadım ?

1 ocakta reglimin ilk günüydü ve erkek arkadaşımla korunmalı ilişkiye girdik korunurken de hiçbir sorun çıkmadı yine de içim rahat etsin diye üstüne ertesi gün hapı içtim ve hala regl olamadım bu normal midir çok korkuyorum lütfen cevap verin
reglken ilişkiye girdim bu arada :/

Ertesi gün hapı hormonları bozduğu için gecikme yapabilir diye biliyorum. Ama yine de içiniz rahat etmiyosa test yapın

O zaman yoktur hamilelik zannetmiyorum hem korunmuşsunuz hem ertesi gün hapı almışsınız hemde reglmışsınız.. Bu şartları olması mucize olur 😁 Ertesi gün hapı gecikmeye neden olur hormonları etkiliyor sonuçta.. Canını sıkma canım.. 🤗

O zaman yoktur hamilelik zannetmiyorum hem korunmuşsunuz hem ertesi gün hapı almışsınız hemde reglmışsınız.. Bu şartları olması mucize olur 😁 Ertesi gün hapı gecikmeye neden olur hormonları etkiliyor sonuçta.. Canını sıkma canım.. 🤗
çok teşekkür ederim çok rahatlıyorum cidden böyle şeyler duydukça :) 💜

Adet iken hamile kalma şansı nadir, korunmuşsunuz, ertesi gün hapı da içilmiş. Sizin gecikme durumu tamamen stresten vede ertesi gün hapı da hormonları etkilemiştir

Back