Maalesef eşimin tecrübesi YokGerdeğe gireceğiz diye sevişmeyin, her şeyi akışına bırakın...
Güzel güzel sevişin, ille de sonunda birleşmek zorunda değilsiniz, kendiliğinden olsun, hiçbir şey hissetmezsiniz o zaman, mühim olan sizin korkusuz ve istekli olmanız, eşinizin tecrübesi varsa zaten sizi o noktaya getirir.
Bence burada mühim olan şey ikinizin de kendinizi zorlamamanız, sadece içinizden geldiği gibi davranın.Maalesef eşimin tecrübesi Yok
Haklısınız teşekkür ederimBence burada mühim olan şey ikinizin de kendinizi zorlamamanız, sadece içinizden geldiği gibi davranın.
Düğün günü stresliyseniz, ertesi güne ya da başka bi zamana bırakın. Her şey kendiliğinden olsun.
Korkup kendinizi kasarsanız sonuç pek iyi olmaz.
Tabi öyle zaten ben sadece nasıl bir ağrı olduğunu merak ediyorum :)kendini kasmadığın sürece hiiiiç sıkıntı yok. canlıların olması gereken doğal düzeni bu. siz hiç bunu beceremeyen kedi köpek duydunuz mu? çünkü korkmuyorlar, doğal akışında zaten olup bitiyor. öyle büyük, uzun süre geçmeyen bir ağrı beklemeyin.
ağrı falan olmuyor bu arada, yani en azından bende olmamıştı.Tabi öyle zaten ben sadece nasıl bir ağrı olduğunu merak ediyorum :)
Yaaa inşallah benimkide sizinki gibi geçer :)ağrı falan olmuyor bu arada, yani en azından bende olmamıştı.
sadece bi boşluk oluştu gibi hissetmiştim bi kaç gün
birbirinizin tenine vücuduna alışık olmanız çok önemli, o sebeple zamana bırakın, öncelikle tenlerinizi birbirinize alıştırın.. naçizane tavsiyem budur... gözünüzde büyütmeyin, bunu düşünerekte düğün gününüzü ziyan etmeyin.Yaaa inşallah benimkide sizinki gibi geçer :)
Kesinlikle haklısınız da işte insanın elinde değil korku yok aslında yada var tam emin değilim bende :)birbirinizin tenine vücuduna alışık olmanız çok önemli, o sebeple zamana bırakın, öncelikle tenlerinizi birbirinize alıştırın.. naçizane tavsiyem budur... gözünüzde büyütmeyin, bunu düşünerekte düğün gününüzü ziyan etmeyin.
heyecandır o heyecanKesinlikle haklısınız da işte insanın elinde değil korku yok aslında yada var tam emin değilim bende :)
ağrı olmadı bende. sadece hafif bir baskkı. sanki kolunuzu sıkıca sıkmış sonra bırakmışlar gibi. öyle birkaç saat süren vs bir ağrı acı değil yani.Tabi öyle zaten ben sadece nasıl bir ağrı olduğunu merak ediyorum :)
Yaaa öylemi inşallah öyle olur bendede :)ağrı olmadı bende. sadece hafif bir baskkı. sanki kolunuzu sıkıca sıkmış sonra bırakmışlar gibi. öyle birkaç saat süren vs bir ağrı acı değil yani.
Aynenheyecandır o heyecan
sakinlik iyidir...
Tamam çok teşekkürler :)meraktır o merak
olayın keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?