Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiden 30 gün sonra yaptım testiYumurtlama dönemi idi canım birde eğer öyle birşey varsa erken idrar varsa bile göstermeye bilir kan da belli olur
Kanama tam mens mi zamanı idiİlişkiden 30 gün sonra yaptım testi
Benim adetim düzensiz oluyo ama gecikmişti öyle olduKanama tam mens mi zamanı idi
İlişki zaten sürtğnme yoluylatdı 2 kere de test yaptımTam adet zamanı kanaman oldu ise kuruntu yapma canım
Teşekkğr ederim ve max 3 gün sürer diye okumuştum ben ama o yüzdem rahatladımYerleşme kanaması normalde edet gününden önce olur canım
Sanırım ovulasyon gününde yakın dönemde yaşamışsınızİlişki zaten sürtğnme yoluylatdı 2 kere de test yaptım
25 haziranda yaşadık ve benim en son adet başlangıç tarihim 1 hazirandı o yerleşme kanaması dediğim de 8temmuzda olmuştuSanırım ovulasyon gününde yakın dönemde yaşamışsınız![]()
Üç gün süren de var mis 5 gün süren de varmışTeşekkğr ederim ve max 3 gün sürer diye okumuştum ben ama o yüzdem rahatladım
Anladım canım inşallah değilsindir25 haziranda yaşadık ve benim en son adet başlangıç tarihim 1 hazirandı o yerleşme kanaması dediğim de 8temmuzda olmuştu
Sağol umarımAnladım canım inşallah değilsindir