Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen bakın yardıma ihtiyacım var(resimli)

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
96
İstanbul
ben en son 2009'un mayıs aylarının ortasında saçlarımı koyu kestane akaju kızıla boyamıştım kızılımtrak bir kestane idi yani tabi deniz,güneş derken renk açıldı bu renk haline geldi ;

benim doğal rengim koyu kestanedir diplerimden yaklaşık 4 parmak kadar geldi ve ben bunu 1 numara yani tamamen siyah ile kapatmak istiyorum ve bir daha hiç boyamamak istiyorum ama bu boyayı diplerime uygulamak istemiyorum(saçlarımda sorun var yogun dökülmeden dolayı gür saçlarımı kaybettim şimdi yeniden küçük saçlarım çıktı) yani orta ve uc bölgesine uygulayacağım. sonuç olarak sorularım;

* hiç bir daha saçıma boya kullanamayacağım için siyah boya çok akarmı bu renkten akarsada eski renge geri dönermi?

cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... :kedi:

Siyah boyarsan akmaz...diplerini de boyasan sac dökülmesi yapmaz simdiki boyalar...

biliyorum ama çok hassaslaştığı için korkuyorum açıkcası bu yüzden diplerime değdirmek istemiyorum çok çektim bu konuda peki bir kaç yıkamaya o siyah rengini korurmu koyu kestane ye kadar açılabilirse sorun değil ama bakırlık falan istemiyorum artık saçımda

siyah kolay kolay akmıyor zorlanmazsınız fakat diplere sürmeyip uçlara uyguladığınızda ayırım olur gibime geliyor dipler ile boyalı uçlar arasında , gerçi düşünmüşsünüzdür ama koyu kestanede oldukça koyu [ siyaha yakın ] ve kolay kolay akmayacak bir renk

bu saç rengiyle koyu kestanenin duruşu kadar kötü olamaz heralde diye düşünüyorum =) koyu kestaneyi önceden bu renk gibi bir rengin üzerine boyadığımda tekrar turunculuklar belirmişti bu yüzden siyahta karar kıldım ama tekrar açılıp bir süre sonra turucunluklar çıkarsa saçlarımı hiç boyamam daha iyi çünkü cidden yıprandılar =(

Cnm dıplerın kestane 4 parmak kadarı o 4 parmakdan sonrası sımsıyah olucak ayakkabı boyası gıbı doĞal rengın olan dıplerınle sıyah bÖlÜm ters dÜŞer

bence koyu kumral kÜllÜ renge boya saÇlarını kÜllÜ kızılı kusturur kapatır saÇların kestane tonlarında olur tek renk olur yıkadıkÇada alttan kızıllar Çıkmaz canım ben bÖyle yapmıŞtım

siyaha boyamakta karar kıldım.
Almirena;
o işi çok önceden yaptım ama hiç biri istediğim gibi olmadı ve kızıllık yinede kaldı kendi rengimdende açık bi renge boyadığımda da saçlarım çok yıpranıcak diye korkuyorum artık hiç uğraşmamak için siyaha boyayıp kurtulmak amacım. tabiki yinede çok teşekkür ederim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…