• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın yardım edin.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Arkadaşlar merhaba adetim yaklaşık 1 hafta gecikti 3. Ve 6. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Ben hiç bu kadar gecikmezdim geçtiğiniz aylarda hormon yüklemesi olduğu halde 2 günlük bir gecikme yaşadım normal periyodum haricinde. En son 29 kasımda adet oldum. Hala bekliyorum. Reglimin başlıcağı gün akıntı başladı bazen beyaz kokusuz bazen renksiz kokusuz sanki adet yerine onu oluyorum. Aşırı gaz var bir de kokulara karşı çol duyarlıyım. Sorum şu bunlar gebelik belirtisi mi ya da gebe olsam testte çıkmama ihtimali var mı geç döllenme vs. Biraz uzun oldu ama okuyıp yardımcı olacak herkesten Allah razı olsun. Bu sabah da mide bulantısı başladı hala bulanıyor

Testte çıkmama ihtimali var, eğer geç döllenmeyse testte çıkmayabilir. Kan vermeye ne dersiniz?

Testte çıkmama ihtimali var, eğer geç döllenmeyse testte çıkmayabilir. Kan vermeye ne dersiniz?
Açıkcası negatifi görünce gidip vermedim ama pazartesi vermeyi düşünüyorum. Bir de burda p kadar çok şey okudum kanda çıkmayıp adet söktrücü veriyorlarmış içmeyip 2 haftaya hamileliğini öğrenen bile var. Çekindim açıkcası. Bir de bu geç döllenme denen olay adete yakın tarihten olan döllenme mi oluyo

Evet geç döllenme âdet e yakın yumurtlamayla oluyor istersen bir hafta falan daha bekle bakalım

Back