• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen bakın son günün röfleden kurtulmam gerek

ayddilekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
63
0
36
Bursa
SLM KIZLAR ÖNCELİKLE saçımın hikayesini anlatıyım röfle düşkünlerindendim taki geçen seneye kadar sonra saçımı tararken ağlamaya başlayınca ( keçe oluyordu hep) gittim saçlarımı kısacık kestirdim doğal renginde uzadı saçlarım röflelerde uçtu gitti ama sonra ben yine yine röflenin cazibesine kandım velhasıl yine röfle yaptırdım ve bu röfle bu zamana kadar yaptırdıklarım içinde en kötüsü en iğrenci oldu ama malesef 3 aydır kullanıyorum sık röfle değil arada kendi saçlarımda var doğal rengin koyu kumral gibi... şimdi saçımı boyamak istiyorum kolestonun kahvelerinde tavsiye ederseniz çok çok memnun olurum teşekkürler şimdiden

Ben 2 sene önce palette nin çikolata kahvesiyle sıcak çikolata rengini aldım. Saç rengim platin röfleydi. Palette nin çikolata kahvesi kolestonunkine göre daha koyudur. Hem daha iyi bir marka olduğunu düşündüğüm için onu tercih ettim. Önce çikolata kahveyle boyadım. 2 hafta sonra açılmaya başladı, sarılar çıkmaya başladı. O zamanda sıcak çikolataya boyadım. Ve koyuya dönmüş oldum. En sonunda da karamel rengi istediğim için altın karamel e boyadım.

Koleston hakkında bilgim yok ama fikir olsun diye yazdım. Kolay gelsin.

böyle bir röfle kazasına rastlamıstım ..bende ertesi gün koleston çikolata kahveya boyamıstım guzel olmustu hatta bir sure sonra acılmıstı sacım ve sarı röflelerim güneşte parlıyordu gayet dogaldı ...:21:

Çok teşekkürler ceveplarınız için şuan saçımda boya var bekliyoru :) umarım iyi bi sonuç alırım koleston çikolata kahve aldım

Neden öyle oldu yaa
ben senelerdir röfle kullanırım hiç vazgececek duruma gelmedim
bu konuda kuaföre cok büyük iş düşüyor
muhakkak güvendigin, emin oldugun ve hep gittigin yere yaptırmak en iyisi..

neyse geçmiş olsun diyorum ve sana koleston koyu kumralı öneriyorum
ben sacım röfleliyken koyu kumrala boyamıştım bi kere
bana o renk yakışmadı ama röfleler tamamiyle kapandı..:34:

ah yeni gördüm :( saçlarım çikolata kahveydi baya aktı yani kimseye tavsiye etmiyorum bende gittim koyu kahveye boyadım canım şimdi memnunum

Back