• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bakin nolur

Yorgunghln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
66
7
1
31
Sat a göre 5+1 oldum ultrasona göre 4+1 mişim kese gözüktü bugün aşağıda dedi doktorum korktum bende tekrardan kontrole çağırdı var mı benim gibi olup doğum yapan tecrübelerinizi bekliyorum çatlatma iğnesi oldum Doktor çatlatma iğnesini baz al dedi yumurta ne zaman çatladıysa dedi kan sulandırıcı, progestan kullanıyorum ek olarak

Sata göre veya ultrasona göre kaç haftalık olduğunuzun çok önemi yokta kesenin aşağıda olmasıyla ilgili doktorun bu konuda ne yapman gerektiğiyle ilgili bilgi vermedi mi acaba ? Kesen aşağıda iken düşük riskini atlatana kadar istirahat felan ?

Yok öyle bilgi vermedi bu arada sağolun yazdığınız için, sadece haftaya gel kese gelişimine bakıcam dedi

Sat a göre 5+1 oldum ultrasona göre 4+1 mişim kese gözüktü bugün aşağıda dedi doktorum korktum bende tekrardan kontrole çağırdı var mı benim gibi olup doğum yapan tecrübelerinizi bekliyorum çatlatma iğnesi oldum Doktor çatlatma iğnesini baz al dedi yumurta ne zaman çatladıysa dedi kan sulandırıcı, progestan kullanıyorum ek olarak
Merhaba bana da doktor aşağıda dedi düşebilir faşan dedi. Ağlaya zırlaya çıktım yanından. Çok korkuyorum. Sizin son durumunuz nedir acaba? Kese yukarı çıktı mı?

Back